Casper Janebrinks tydliga markering mot Helena Janebrink

HELENA JANEBRINK, CASPER JANEBRINK

Mors dag är dagen då alla mammor ska hyllas och ex-makarna Casper Janebrink och Helena Janebrink har två barn ihop.
Men nu kommer Casper med en skarp markering.
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, var ett par i 23 års tid och gifta i 20 års tid. Men tidigare i år, närmare bestämt på Alla hjärtans dag, kom chockbeskedet. Casper meddelade i ett inlägg på Instagram att han och Helena bestämt sig för att skiljas efter 23 år tillsammans.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner. Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”, skrev Casper då.

Maria Forsbloms chock efter Gynnings spy-attack i tv

Casper ska bli pappa – väntar barn med nya flickvännen

Casper och Helena har barn ihop och i september blir Casper pappa för tredje gången!

Casper har tidigare berättat för Expressen att allt gick väldigt snabbt och att saker inte alltid blir i den ordningen som man kanske tänkt sig.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa Casper till Expressen och fortsatte:

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caspers markering mot barnens mamma

Casper och hans nya flickvän Therese Andersson, 33, träffades på gymmet. Hon jobbar som fastighetsmäklare och Hänt har tidigare rapporterat om hennes okända miljonsuccé.

Den 29:e maj är det Mors dag, dagen då alla mammor ska hyllas, alla blivande mammor, styvmödrar, fostermödrar, alla kvinnor som uppfostrar ett barn. Nu har Casper valt att hylla en person dagen till ära.

Men det är inte mamman till hans barn han hyllar idag, utan det är hans egen mamma!

”Min mamma”, skriver han på sin Instagram-story och visar upp en bild på honom som liten och hans mamma Ing-Marie.

CASPER JANEBRINK

Caspers bild på sin mamma.

FOTO: INSTAGRAM

Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

Se klippet här!

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!