Casper Janebrink lämnar Göteborg – plötsliga beslutet efter bebislyckan

Casper JanebrinkS

Casper Janebrink väntar barn med nya flickvännen Therese Andersson.
Men i veckan kom beskedet att han lämnar Göteborg.
Läs här!
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Det har hänt mycket kring Casper Janebrink den senaste tiden.

Tidigare i år kom bland annat nyheten om att han och tidigare hustrun Helena Janebrink separerar efter mer än 20 år ihop. Tillsammans har de barnen Alice och Felix.

Det var i ett inlägg på Instagram som de berättade om det stora beslutet, men veckor efter avslöjandet kom ännu ett besked – Casper har träffat kärleken på nytt och väntar nu barn med henne.

Casper om nya flickvännen – därför flyttar de inte ihop

Caspers nya flickvän heter Therese Andersson och jobbar som mäklare. Det nyblivna paret träffades på gymmet och för Expressen har Casper tidigare berättat om vad det var hos Therese som han föll för.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, sa han då.

Några planer på att flytta ihop finns däremot inte i dagsläget.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, har Casper berättat för tidningen innan han berättade vidare hur hans barn har hanterat allt:

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra.

Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Se klippet här!

Casper Janebrink lämnar Göteborg – plötsliga beslutet efter bebislyckan

Casper bor i Göteborg och har varit bosatt där i många år, men i veckan lämnade han plötsligt staden. Anledningen till att han lämnade Göteborg var för att han skulle spela tillsammans med Arvingarna på Trädgården i Stockholm.

På Instagram visar han nu upp videos från dagen, och i kommentarsfältet är det många som berättar att de var på plats och njöt utav spelningen.

”Världens bästa, ni gör mig lycklig”, skriver bland annat en person.

”Ni är världens bästa dansband”, skriver en annan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!