Caspar Camitz släpper ny musik – glädjen efter succén i Idol 2020

Caspar Camitz

Snart ett halvår har gått sedan Caspar Camitz gjorde succé i Idol 2020.
Nu kommer han med ett glädjebesked som får följarna att jubla.

Förra årets säsong av Idol var det ingen annan än superstjärnan Nadja Holm som tog hem den eftertraktade vinsten. Lyckan var total och i direktsänd tv kunde man se både henne och hennes familj gråta av lycka och chock.

Men trots att det var Nadja som stod som vinnare var hon långt ifrån den enda som gjorde stort avtryck hos publiken. En annan person som minst sagt imponerade på många, och länge var en stor tittarfavorit, var Caspar Camitz. Redan efter sin första audition var juryn övertygade om att han skulle gå långt, och visst hade de rätt. Caspar tog sig nämligen hela vägen till semifinal innan han till sist fick tacka för sig.

Nu har snart ett halvår gått sedan tävlingen avslutades och Caspars liv har fortsatt i en spännande riktning. Nu visar sångaren upp sin lycka på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det gör Caspar Camitz idag

LÄS MER: Tittarnas kritik mot Benjamin efter upptäckten

Även fast Idol är över är sången fortfarande ständigt närvarande för Caspar. På fritiden är han nämligen med i två olika band och har dessutom uppträtt en hel del i hemorten Norrtälje. Ett av banden som Caspar sjunger i heter Dancing Lynx. Men han har även gruppen Soldåd som han har tillsammans med ett annat känt namn. Den andra hälften är nämligen Ex on the beach-profilen Niklas Åkerlund.

Caspar Camitz släpper ny musik

Så bara för att Caspar inte har synts i tv-rutan den senaste tiden betyder det alltså inte att han inte har jobbat på sin musik. Tvärtom. I ett inlägg på Instagram kan sångaren nämligen nu avslöja att det faktiskt kommer en ny låt alldeles strax. Under en bild på sig själv skriver han:

”8e juni då släpps en liten låt sörreni!”

Och i kommentarsfältet är det många som jublar av lycka.

”Ser fram emot låtsläpp! Var hittar man den då? Sambon och jag pratade just om dig idag och funderade på om det kommer nån musik från dig. Vi älskar din musik och vi pratade om att vi hoppas att du inte kompromissar och låter någon forma om dig, utan att du är sann mot din egen vision!”, skriver bland annat en trogen följare.

”Vad vi längtar efter det!!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om stora förändringen – stöttas efter orden inför alla

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya kille – därför vill hon inte visa kärleken än

SENASTE NYTT!