Caroline Winbergs diss mot Skavlan efter frågan: ”Otrevligt”

Carolines diss till Skavlan
Supermodellen Caroline Winberg fick frågan om att vara med i Skavlan på SVT. Nu berättar hon om den fräcka frågan som fick henne att tacka nej till programmet.
Annons

Det var förra året som den svenska supermodellen Caroline Winberg, 34, berättade att hon och pojkvännen Wynton Fauré, 42, gått skilda vägar.

Caroline och Wyntons relation blev känd i samband med gravidnyheten för fyra år sedan. Caroline flyttade då till kärleken och hans två döttrar i London, där han arbetade på ett lyxigt flygbolag.

Supermodellen bor fortfarande kvar i London efter uppbrottet, men har nyligen varit på besök i Sverige där hon bland annat passade på att gästa Daniel Redgerts podcast.

Annons

I podden berättar Caroline att hon ofta får olika förfrågningar från män.

Annons

– Det var någon som frågade mig om de skulle skicka hit en privatjet för att jag skulle åka och dejta en ryss, säger hon.

Caroline Winberg tackade nej till erbjudandet och berättar att det inte är en karriär i livet för henne.

– Det är ingen alternativ karriär för mig. Hade jag velat gifta mig rikt hade jag nog gjort det redan, säger Caroline.

”Det tyckte jag var lite otrevligt”

Modellen fortsätter att berätta om när Fredrik Skavlan, 52, utnyttjade henne för att få kollegan Naomi Campbells, 48, telefonnummer. Caroline blev först tillfrågad om hon ville medverka som gäst i talkshowen som spelades in i London. När hon tackat ja till erbjudandet fick hon den fräcka frågan.

– Sen var det ganska konstigt. Efter att jag hade tackat ja fick jag ett mejl där de frågade mig efter Naomis nummer, berättar hon.

Caroline svarade då att hon inte längre ville medverka i tv-programmet.

Annons

– Det tyckte jag var lite otrevligt. Jag svarade inte på mejlet, säger hon i podden.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…