LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert om pausen: ”Påverkar mig och Jocke väldigt mycket”

26 okt, 2023 
CAROLINE KEJBERT
Det har varit tyst från Caroline Kejberts håll den senaste tiden.
Nu berättar hon varför hon tagit pausen.
”Påverkar mig och Jocke väldigt mycket.”,
förklarar hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopetBrand logo
Karl Fredrik avslöjar exklusiva detaljen om bröllopet

Bondeparet Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Sedan inspelningarna har mycket hänt. Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och de har fått döttrarna Wilda och Molly ihop.

Paret fick sin första dotter år 2019 och nästan exakt på dagen tre år senare kom barn nummer två till världen. Då berättade Caroline om den stora glädjen över att ha fått utöka familjen ytterligare.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline då på Instagram.

Caroline Kejbert om kampen med dottern Molly

Sedan dess har de verkligen kommit in i familjelivet som småbarnsföräldrar. Men om det blir fler barn för paret är något som återstår att se.

Annons

Under en frågestund på Instagram fick Caroline nyligen frågan om de vill ha fler barn.

”Vi vet inte riktigt faktiskt. Vi har varken stängt dörren eller att vi direkt planerar för det. Framtiden får utvisa. Inte just nu iallafall”, svarade Caroline då.

Den senaste tiden har inte varit en dans på rosor för Caroline. Molly har nämligen varit sjuk och det har påverkat hela familjen – något som lett till att Caroline tagit en paus.

Därför tar Caroline Kejbert paus – orden om dottern

bloggen berättar Caroline vad pausen beror på.

”Vi har haft några tuffa dagar med Molly och idag fick hon vara hemma en sista dag innan hon får gå tillbaka till förskolan. Hon drog på sig något form av virus under förra veckan och har varit väldigt låg sedan dess, knappt ätit eller sovit.”, skriver Caroline och fortsätter:

Annons

”Både det faktum att hon inte ätit men också att hon inte sovit så bra påverkar mig och Jocke väldigt mycket. Man blir stressad av att hon inte äter och man får inte sova på nätterna eftersom hon håller en vaken. Jag har därför behövt ta en paus från både instagram och min blogg i några dagar. Kan låta fjantigt, och att ”det spelar väl ingen roll” – men när man jobbar med sociala medier så har man en ständig tanke om att dela med sig av det mesta, precis hela tiden. Det här är något jag försöker jobba med…”

Caroline förklarar att hon försöker att inte lägga så mycket press på sig själv att alltid behöva uppdatera sina sociala medier.

FOTO: TV4

Annons