Caroline Kejberts ovissa framtidsbesked med Joacim Rickling

Bondeparet JOacim Rickling och Caroline Kejbert

Bonde söker fru -profilerna Caroline Kejbert och Joacim Rickling syntes i två säsonger av realityserien Bondeparet på TV4 Play.
Nu avslöjar Caroline hur de ser på en tredje säsong av Bondeparet – och om framtiden för deras gård.
”Vi kommer öppna dörrarna för ett annat projekt”, berättar hon för Hänt.

Caroline Kejbert, 30, skrev ett brev till bonden Joacim Rickling, 28, och TV4:s Bonde söker fru för tre år sedan. Ljuv musik uppstod och resten är historia.

Efter inspelningen av programmet flyttade Caroline hem till Joacims gård och inom kort kom det glada beskedet att de väntade sitt första barn. Dottern Wilda föddes i början av 2019.

Paret fick också en egen realityserie. På TV4 Play kunde tv-tittarna se hur Caroline Kejbert och Joacim Rickling renoverade hans släktgård i Tuna gård i programmet Bondeparet.

Under våren 2019 visades också en andra säsong av programmet.

TV4 berättade häromveckan att det för deras del inte är uteslutet att det blir en tredje säsong av Bondeparet. 

– Som det ser ut nu finns det inga planer på en ny säsong, men man vet ju aldrig i framtiden, skrev Paulina Bånge, presskontakt på TV4 i ett meddelande till Hänt.

Bondeparets nya projekt

Vad Caroline Kejbert och Joacim Rickling belangar skulle de gärna se en ny säsong av Bondeparet. Det berättar nu Caroline för Hänt.

”Vi skulle gärna vilja göra en till säsong av Bondeparet men det är tyvärr ingenting som vi har varit i diskussion om än. Men vi kan ju alltid hålla tummarna för att det blir så. Vi skulle tycka att det vore superkul!” skriver Caroline Kejbert i ett meddelande till Hänt.

Caroline har tidigare bloggat flitigt, men i skrivande stund har bloggen inte uppdaterats sedan dagen före julafton 2019. Nu berättar Caroline att hon har nya planer för bloggen.

”Åh, som det ser ut nu så kommer jag med största sannolikhet göra ett omtag med bloggen och öppna den i en annan skepnad kan man säga. Det blir lite senare i år då vi kommer öppna dörrarna för ett annat projekt som vi arbetar med i detta nu men som vi inte kan berätta mer om än”, skriver Bonde söker fru-profilen. Hon fortsätter:

”Vi håller på att planera en verksamhet här hemma till hösten. Då vi hoppas kunna få kunder/besökare på gården. Så mycket kan jag avslöja så länge.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram