Caroline Kejberts drag med Joacim – beslutet för dottern

Caroline Kejbert och Joacim Rickling
I januari 2019 fick Caroline Kejbert och Joacim Rickling sitt första gemensamma barn.
Nu berättar Caroline om hennes och pojkvännens beslut för dottern.
– Längtar så mycket, skriver hon.
Annons

För tre år sedan fick TV4-tittarna se på när Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejbert, 30, föll pladask för varandra i Bonde söker fru. Strax därefter flyttade de ihop och det dröjde inte lång tid förrän paret avslöjade att de väntade tillökning. Dottern Wilda föddes förra året och numera bor den lilla familjen ihop på Joacims släktgård Tuna gård.

Annons

Det råder ingen tvekan om att Joacim och Caroline är väldigt kära i varandra. Paret delar med jämna mellanrum med sig av inlägg i sociala medier där de berättar om sina känslor. Senast förra veckan la Caroline Kejbert upp en bild på pojkvännen på Instagram.

Annons

Han”, skrev hon i bildtexten och fortsatte: “Min favoritperson i hela världen”.

Bondeparets nya framtidsbesked

Caroline och Joacim har inte bara fullt upp med att vara småbarnsföräldrar, de måste även dagligen ta hans om gården som de bor på. Tidigare i januari fick följarna veta att de har stora planer för våren.

God morgon från Tuna Gård! Nu när vi inte har fått någon snörik vinter tycker vi att vi direkt kan hoppa över till vår. Vi planerat nya projekt för våren och så inleds ju snart det stora vårbruket – nu längtar vi!”, skrev paret på Instagram.

Caroline Kejbert om familjelyckan

Men trots att Joacim Rickling och Caroline Kejbert har många bollar i luften ser de alltid till att ha tid att vara tillsammans bara de två. I helgen var de på en romantisk weekend i Linköping där de bodde på ett hotell, utan dottern. I ett inlägg berättar Caroline om kärlekslyckan med pojkvännen.

”Så mysigt med tid tillsammans”, skriver hon.

Efter att ha tillbringat ett par dagar på tu man hand verkar det som att Bonde söker fru-paret är rejält exalterade över att få återförenas med sin älskade dotter Wilda.

”Nu är vi hemma hos vår lilla prinsessa igen som vi längtar så mycket efter!”, skriver Caroline Kejbert.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…