Caroline Kejberts ord efter följarnas anklagelse

CAroline Kejbert
Paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev omåttligt populära under sin medverkan i tv-programmet Bonde söker fru och senare Bondeparet.
Men nu har Caroline fått en kommentar av sina följare som gör att hon sätter ner foten.
Annons

Det var tre år sedan som Caroline Kejbert, 30, och bonden Joacim Rickling, 28, träffade varandra för första gången under inspelningarna av TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru. Tittarna kunde knappast undgå känslorna som sprakade mellan paret och programmet skulle snart visa sig bli starten på en lång kärleksresa.

Annons

”Idag är det – exakt på dagen – tre år sedan det var slutval för Jockes del i Bonde söker fru 2017. Det firades med familjepicknick såklart!, skrev Caroline på Instagram då paret firade sin treårsdag.

Sedan programmet har tittarna kunnat följa paret i deras alldeles egna realityserie Bondeparet. I dag lever Caroline och Joacim tillsammans på Tuna gård med dottern Wilda som hunnit bli ett år gammal.

Annons

Caroline Kejbert ryter ifrån

Sedan Bondeparets slut har nyfikna tittare kunnat se mer om Caroline och Joacims vardag via sociala medier. Caroline lägger ofta upp inlägg och storys där hon berättar om sitt liv på landsbygden. Och inte sällan får hon frågor från sina följare om var hon köpt ett speciellt klädesplagg eller inredningsdetalj.

Men då Caroline nyligen tipsade om vart hon köpt sin klänning fick hon en oönskad kommentar.

– Jag fick en kommentar i dag där någon frågade om jag bara säger att många frågat mig om vart jag köpt någonting, bara för att göra reklam för den saken, säger Caroline i en story på Instagram där hon berättar om händelsen och fortsätter:

– Så är det givetvis inte. Jag brukar kunna få frågor om saker som jag har inhandlat för fem år sedan. Men när jag får så där många frågor är det lättast för mig att svara till alla samtidigt, det hoppas jag att ni förstår.

Glada nyheten

Flera influensers har tidigare kritiserats för att göra smygreklam via sina sociala kanaler – något som Caroline skarpt tar avstånd från.

– Är det reklam så är det reklam och då märker jag det som det, säger hon på Instagram story.

Annons

Och för den som verkligen vill ha kläder i Carolines smak kom paret nyligen med en glad nyhet. Caroline och Joacim renoverar nämligen gården de bor i för att kunna öppna en helt egen gårdsbutik. Butiken kommer att sälja damkläder samtidigt som man kan få en inblick i Joacims jaktstuga.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…