Caroline Kejberts svar efter följarnas ord om dottern – markeringen inför alla

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert och Jacom Rickling fann varandra under Bonde söker fru 2017.
Nu reagerar följarna efter den nya bilden på deras dotter.
Då väljer Caroline att svara sina följare.
Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes
0:39

Efter reklamen: Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

(0:39)

Slå på ljud

Det populära dejtingprogrammet Bonde söker fru har hjälpt många att hitta sin stora kärlek och det har lett till flera bröllop och barn. Ett av paren som fann varandra i programmet är inga mindre än Caroline Kejbert och Joacim Rickling.

Efter sommarens inspelningar och dejtande på gården 2017 så var det dags för slutval, och det blev just Caroline som vann Joacims hjärta.

Nästan fem år har gått sedan dess och Caroline och Joacim har hunnit med en hel del – inte minst fått två döttrar, Wilda och Molly. Dessutom har de renoverat gården som hela familjen bor på tillsammans.

Familjens gårdsbutik har fått nya lokaler

Men gården är inte bara familjens hem. De har nämligen en gårdsbutik på gården som de driver. Det senaste projektet har varit att flytta butiken till en större lokal. När Hänt träffade Caroline tidigare i somras berättade hon att Joacim lagt ner otaliga timmar av hårt arbete för att få allting klart.

– Allt går väldigt bra. Nu är det galet mycket jobb. Jag har ju en webbshop också som tillhör min butik, och det tar väldigt mycket tid parallellt med att vi måste lägga extra krut på nya butiken. Så Jocke jobbar med det praktiska och det tar galet mycket tid, han är jätteduktig, han kör på dag och natt. Och jag sköter planeringen av flytten, berättade Caroline då.

Och nu äntligen har butiken slagit upp sina dörrar och är redo för besökare!

”Jag är mållös efter helgen som var. Vilka fantastiska dagar och så himla mycket folk! Det var så otroligt roligt att välkomna kunderna till vår nya gårdsbutik på Staby Säteri som vi slitit med så enormt”, skrev Kejbert på Instagram efter öppningen.

Följarnas starta reaktioner efter bilden på dottern – Carolines svar

På Carolines Instagram delar hon ofta med sig av vardagen på gården med sin familj. Under helgen publicerade hon en bild på sig själv tillsammans med yngsta dottern Molly. Och bilden fick många att reagera, detta då de tycker att Molly är så himla lik sin pappa Joacim.

Eran Molly, visst är hon lik pappa eller?”, skriver bland annat följare.

Oj vad lik pappa Joacim!”, fyller en annan i.

I kommentarsfältet ser man också att Caroline har svarat på en av kommentarerna, och hon kan inget annat än att hålla med sina följare.

Ja, faktiskt! Tycker båda tjejerna är väldigt lik Joacim” skriver hon.

Bedårande bild på mamma och dotter!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN