LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert talar ut om flytten – drömmen är krossad: ”Sjukaste..”

04 feb, 2024 
Caroline Kejbert skulle flytta utomlands – sedan kom Joacim Rickling in i bilden.
”Jag hade siktet inställt på att flytta utomlands efter min examen från KTH.”, förklarar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 34, och Joacim Rickling, 32, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Sedan dess har mycket hänt. Idag bor de tillsammans på gården med de två döttrarna Wilda, 5, och Molly, 2.

De har även gjort massa tillbyggnader och dessutom har Caroline öppnat upp sin butik Kejbert concept. Att öppna en gårdsbutik var en dröm som Caroline hade haft länge och tillsammans med Joacim blev den alltså verklighet.

Caroline Kejbert om att flytta – nu är planen stoppad

Men hon hade även en annan dröm. Nämligen att flytta utomlands.

”Jag har en ro och ett lugn i min kropp som jag aldrig tror att jag upplevt någonsin. Jag har alltid varit en person som 'suktat efter något mer' när det kommer till yrke och målsättningar. Jag hade siktet inställt på att flytta utomlands efter min examen från KTH.”, har Caroline tidigare skrivit i ett blogginlägg.

Annons

Men det blev aldrig någon flytt utomlands. Caroline trodde att hon skulle finna kärleken utomlands. Men sedan hon träffade Jocke har allt blivit självklart, menar hon.

”När det kommer till kärleken så kan den ju vara extremt svår att hitta. Det säger jag ingenting om… Jag fick leta i mina fyra år som singel och sen dök han upp på det sjukaste av alla sätt. Men jag hade nog kunnat påverka ganska mycket av mitt välmående bara genom att flytta från innerstan, det är i alla fall vad jag tänker såhär i efterhand.”

Caroline Kejbert om livet på landet

Än idag får Caroline massa frågor från sina följare om hur det är att lämna innerstaden i Stockholm för ett liv ute på landet.

”Lite då och då ramlar det in meddelanden där jag får frågan om hur det var att lämna innerstaden mot ett liv på landet. Den här frågan är för mig väldigt enkel, men samtidigt väldigt svår eftersom det är så otroligt individuellt, huruvida man trivs i ett lugn på landet eller inte”, svarar Caroline på sin blogg.

Annons

Caroline förklarar vidare att en stor anledning till att hon vågade söka till Joacim i Bonde söker fru berodde på att hon var i ett skede i livet där hon saknade ett lugn i vardagen.

”Om jag inte hade träffat Jocke så hade jag med största sannolikhet bosatt mig någonstans utanför Stockholm i alla fall. Jag var liksom i det skedet, att jag ville ta mig ut från innerstadspulsen. Jag var trött på att springa till tunnelbanan när det var två minuter kvar, trots att man vet att det kommer en ny om fem minuter… Den där ständiga stressen jag hade i kroppen. Jag hade liksom tröttnat på den. Däremot så ska jag inte ljuga, jag kan ibland sakna pulsen, men jag får min beskärda del när jag är uppe i Stockholm på diverse möten eller inköpsresor. Det är alldeles lagom, sen vill jag hem till lugnet och tystnaden igen.”

FOTO: TV4, Instagram

Annons