LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert visar upp bebislyckan – känslorna svämmar över

24 nov, 2023 
Caroline Kejbert visar nu upp den stora familjelyckan på Instagram och det nya tillskottet.
– Vad jag längtar tills att få hålla lilla Nelly, skriver Kejbert.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann kärleken i varandra när de deltog i TV4:s långkörare Bonde söker fru 2017. Sedan dess har det hänt mycket de har hunnit bli sambos och föräldrar till döttrarna Wilda och Molly, som föddes 2019 respektive 2022.

På parets sociala medier får vi följa familjelivet och de verkar fullkomligen stortrivas i rollen som småbarnsföräldrar. Men några fler barn verkar det inte finnas några planer på just nu.

”Vi vet inte riktigt faktiskt. Vi har varken stängt dörren eller att vi direkt planerar för det. Framtiden får utvisa. Inte just nu iallafall”, har Caroline tidigare svarat på frågan om fler barn.

Caroline har tidigare berättat om sina graviditeter.

– Jag är jättebortskämd med bra graviditeter, har hon tidigare berättat för Nöjeslivet.

Caroline Kejbert visar upp bebislyckan – känslorna svämmar över

Men nu verkar en annan bebislycka nått familjen då Carolines nära vän fått barn. Det är i en story på Instagram som hon delar med sig av glädjebeskedet.

Annons

”Min finaste och äldsta barndomsvän har fått en liten tjej som ska heta Nelly”

Bilden som Caroline har publicerat är på sin syster som håller om lilla Nelly och det är lite extra speciellt eftersom Carolines syster också heter Nelly.

”Idag fick jag se en bild på min syster Nelly med mini-Nelly i sin famn. Vad jag längtar tills att få hålla i lilla Nelly, skriver Caroline.”

Caroline Kejbert oense med Joacim om namnet på dottern

Det här med namnval kan vara speciellt. Caroline har tidigare berättat att hon och Joacim var lite oense om dottern Mollys namn under graviditeten.

Det var i en frågestund på Instagram som ämnet kom på tal.

”Hur gick era tankar vid namnvalen av Wilda och Molly?”, undrade en person.

”Vi var enade om båda namnen men Molly tog det lite längre tid att komma fram till. Namnet Wilda hade vi bestämt redan från början.”, svarade Caroline.

FOTO: PRIVAT, TV4

Annons