LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert om namnvalet till dottern – oense under graviditeten

06 nov, 2023 
JOACIM RICKLING, CAROLINE KEJBERT
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har barnen Molly och Wilda tillsammans.
Nu berättar Caroline om tveksamheten under graviditeten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann kärleken i varandra när de deltog i TV4:s långkörare Bonde söker fru 2017. Sedan dess har deras kärlekssaga gått som på räls och de har blivit föräldrar till döttrarna Wilda och Molly, som föddes 2019 respektive 2022.

På sociala medier brukar Caroline dela med sig av glimtar från deras liv på gården och i somras nådde familjen en stor milstolpe. Det var nämligen dags för för inskolning på förskolan för den yngsta dottern Molly som nu har blivit 1,5 år gammal. Så nu går båda barnen på förskola, men det var inte helt lätt har Caroline berättat.

”En vecka har gått sedan Molly började sin inskolning och hur gick det då? Jo men jag fick lämna henne själv en stund på torsdagen och på fredagen fick hon prova att vara där helt själv. Det kändes vemodigt, stort och spännande på samma gång.”, skrev Caroline på sin blogg.

Annons

Caroline Kejbert om fler barn med Joacim

Caroline och Joacim verkar fullkomligen stortrivas i sina roller som småbarnsföräldrar och de hittar alltid på massa roliga saker med barnen.

”Vi vet inte riktigt faktiskt. Vi har varken stängt dörren eller att vi direkt planerar för det. Framtiden får utvisa. Inte just nu iallafall”, har Caroline tidigare svarat på frågan om fler barn.

Caroline har tidigare berättat om sina graviditeter.

– Jag är jättebortskämd med bra graviditeter, har hon tidigare berättat för Nöjeslivet.

Caroline Kejbert oense med Joacim under graviditeten

Men under graviditeten med Molly var det en sak som paret dock inte var lika överens om som med första barnet. De var nämligen lite oense kring namnvalet.

Det är i en frågestund på Instagram som ämnet nu kommer på tal.

”Hur gick era tankar vid namnvalen av Wilda och Molly?”, undrar en person.

”Vi var enade om båda namnen men Molly tog det lite längre tid att komma fram till. Namnet Wilda hade vi bestämt redan från början.”, svarar Caroline.

CAROLINE KEJBERT

FOTO: TV4, Instagram

Annons