LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert om sorgen efter händelsen med dottern: ”Vemodigt”

23 aug, 2023 
Frida Eklöf
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra när de deltog i Bonde söker fru 2017.
Nu har inskolningen på förskolan börjat för deras yngsta dotter och det är med minst sagt blandade känslor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann kärleken i varandra när de deltog i TV4:s omåttligt populära program Bonde söker fru 2017.

Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och sedan de föll för varandra har de fått döttrarna Wilda och Molly, som föddes 2019 respektive 2022.

Caroline Kejbert om sorgen efter händelsen med dottern Molly

Ett och ett halvt år efter yngsta dottern föddes har det nu blivit dags för Caroline och Joacim att skola in Molly på förskolan, något som har varit vemodigt för föräldrarna.

”En vecka har gått sedan Molly började sin inskolning och hur gick det då? Jo men jag fick lämna henne själv en stund på torsdagen och på fredagen fick hon prova att vara där helt själv. Det kändes vemodigt, stort och spännande på samma gång.”, skriver Caroline på sin blogg och fortsätter:

”Hon märkte aldrig att jag smet ifrån på torsdagen men när Jocke skulle lämna fredag morgon (då jag var i Sthlm på jobb) så hade det blivit liv i luckan. Hon hade blivit så ledsen och antagligen förstått att vi skulle lämna henne där. Nu har hon ju fattat hur det går till liksom”.

Annons

Även på Instagram berättar Caroline om inskolningen:

”Min stora lilla tjej har börjat förskolan idag och det känns så mycket i mammahjärtat”

Vi håller tummarna att inskolningen går bättre och att Molly kommer trivas!

Caroline Kejberts ärliga ord om relationen med Joacim Rickling

När Caroline och Joacim deltog i Bonde söker fru blev de snabbt ett favoritpar hos tv-tittarna. Kort därefter startade turturduvorna en Youtube-kanal tillsammans och därefter fick de sitt alldeles egna tv-program Bondeparet där tittarna fick följa renoveringen av Tuna Gård, där de i dagsläget bor.

I en tidigare intervju med Hänt beskrev Caroline sina känslor för Joacim i sin roll som partner och förälder.

– Det är bara att vi är sådan jävla match, det är helt sjukt att vi fann varandra på det sättet faktiskt, sade Caroline då fortsatte:

Annons

– Men han är den mest givmilda och snällaste personen jag känner, världens bästa pappa också.

När det kommer till giftermål har Caroline och Joacim dock bestämt sig för att avvakta, till Hänt har Caroline tidigare förklarat anledningen till beslutet.

– Nej men jag vet att vi båda känner lite såhär... Att barnen ska få bli lite äldre, man har någon liten vision om att de ska kunna gå med en i kyrkan och lite så. Sen så jag vet inte, vi pratar inte så himla mycket om det, men det kommer att ske, sade hon då.

FOTO: Instagram

Annons