TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caroline Kejbert visar upp nyfödda dottern Molly för första gången

06 mar, 2022 
CAROLINE KEJBERT
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fick sin andra dotter i början av året. Sedan dess har de dock legat lågt med att visa upp henne på sociala medier. Men nu bryter de tystnaden, så här ser lilla Molly ut!
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, träffades i Bonde söker fru 2017. Att Caroline valde att skicka in ett brev till Joacim är något som hon är oändligt tacksam för idag.

I programmet fick vi följa deras romantiska kärlekssaga och det var inga tvivel om att de två var som gjorda för varandra. I slutvalet var det då en självklarhet för Joacim att välja Caroline.

– Det är ju väldigt svårt det här. Men jag känner ändå att du har någonting som jag är nyfiken på att ta mera del utav och undrar väl lite ifall du vill fortsätta hänga här i sommar?, sa Joacim till Caroline i slutvalet.

– Ja det klart jag vill! Fan vad taskigt, det där "men:et", svarade Caroline då.

Annons

Caroline Kejbert och Joacim Rickling är tvåbarnsföräldrar

Sedan dess har paret gått från klarhet till klarhet i sin relation och idag kan de titulera sig som föräldrar till två döttrar. Det var den 3:e januari 2019 som de kunde välkomna dottern Wilda till världen och nästan exakt tre år senare kom lillasyster Molly. Närmare bestämt den 2:a januari 2022, så det var minst sagt nära att de två systrarna skulle komma att dela födelsedag.

Men det är inte det enda som hänt för Caroline och Joacim. Bland annat fick de en egen tv-serie som fick namnet Bondeparet och vid sidan av tv-kamerorna renoverade de upp gården. Dessutom har Caroline även hunnit starta en egen gårdsbutik som säljer kläder och accessoarer för kvinnor.

Men glädjen över att ha fått välkomna två barn till världen är nog det största som hänt för Bondeparet. Caroline visar gärna upp dottern Wilda på sociala medier, men med nyfödda Molly var det lite annorlunda.

Annons

Caroline Kejbert bryter tystnaden – visar upp dottern

Många följare började nämligen ifrågasätta varför Caroline inte visar upp Molly, varpå Caroline förklarade hur det låg till:

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och vill ha henne lite för oss själva en stund. Men som sagt, ni kommer få se henne snart.”, förklarade Caroline på sin Instagram-story tidigare i år.

Och nu är tiden äntligen kommen och Caroline väljer nu att visa upp lilla Molly! I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp Molly som precis har gått och lagt sig för natten.

Och i kommentarsfältet är följarna överlyckliga över att äntligen ha fått se hur lilla Molly ser ut! Många tror också att hon kommer bli väldigt lik sin storasyster.

”Ser ut som hon blir lik storasyster, så söt”, skriver en person.

”På detta kort ser hon faktiskt väldigt lik ut sin storasyster”, skriver en annan.

”Åh så söt! Wildas tvilling!”, skriver en tredje.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons