Erika Perssons kärlekshyllning till okända killen – starka orden inför alla

ERIKA PERSSON

Att Erika Persson har många vänner är ingen hemlighet och på Pitzer college har hon också fått många nya kompisar. Nu visar hon upp en av killarna i hennes närmsta krets och det är definitivt en speciell person.
”Jag älskar dig så mycket”, skriver hon.
1:08

Efter reklamen: Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

(1:08)

Erika Persson, 19, och hennes mamma Gunilla Persson, 63, fångade svenska folkets hjärtan när vi fick följa dem i Svenska hollywoodfruar.

Erika har tidigare berättat för Hänt om hur det kändes att bli känd tack vare att hennes mamma är en hollywoodfru.

– Det har funnits både för- och nackdelar skulle jag säga. Det är konstigt men också roligt att folk vet vem man är i Sverige, men här i USA är det verkligen inte så. Det är en bra balans men det är lite konstigt att åka till Sverige eftersom allt är helt annorlunda än mitt vardagliga liv här, sa Erika då.

I serien har vi fått följa Erika ända sedan hon var liten och vi har bland annat fått se henne sjunga på olika events.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erika Perssons nya liv på college

Sedan dess har mycket hänt och Erika är idag 19 år gammal och har börjat på college. Erika har tidigare berättat för Hänt om lyckan över att hon kom in på sitt förstahands-val Pitzer college!

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, berättade Erika för Hänt.

Men den senaste tiden har Erika däremot befunnit sig på hemmaplan med mamma Gunilla och mormor Iris Persson, 95. Anledningen till det berodde på det förvärrade covid-läget i USA och alla skolor införde distansundervisning.

– Jag tycker ju att det är bäst att göra online så länge som det här håller på. Det figurerar ju så mycket på college. Så jag är inte så glad över det där att hon måste gå till college, där man faktiskt blir smittad lättare än på annat håll, sa hon till Hänt.

Tittarna rasar efter Jennys uttalande i direktsändning: ”Fy”

Erika Perssons starka ord om okända killen

Gunilla har tidigare berättat för Hänt att hon har en regel när det kommer till Erika och när hon ska komma hem efter att ha varit på college.

– Hon måste göra ett test innan hon kommer hem, det är helt klart liksom, sa Gunilla och avslutade:

– Mamma är ju alldeles för svag, det går inte. Hon kan inte överleva det.

Men nu är Erika alltså tillbaka på college där hon har massa fina vänner. En väldigt speciell vän än verkar vara en kille som hon nu skriver om på Instagram. Idag är det hans födelsedag och Erika väljer nu att skriva några väl valda ord om honom.

”Du & jag för alltid min själ, familj, kärna, slay”, skriver Erika och fortsätter:

”Grattis på födelsedagen Moojie, min bästa vän, min familj. Jag viger mitt liv åt dig, jag älskar dig så mycket.”

ERIKA PERSSON

Erika och killkompisen.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!