ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caroline Kejberts sjukdomsbesked – nu tvingas hon ställa in

02 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert har ett fullspäckat schema med jobb i sin gårdsbutik.
Men nu tvingas hon ställa in efter sjukdomsbeskedet.
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 33, träffade sambon Joacim Rickling, 31, när hon sökte till Bonde söker fru 2017 och resten är ju historia!

Idag bor paret tillsammans på deras gård i Örsundsbro med de två döttrarna Wilda, 3, och Molly.

Flyttar från gården – visar upp nya huset

2020 gick en av Carolines drömmar i uppfyllelse när hon öppnade en butik på gården. Men när Hänt träffade Caroline tidigare i år avslöjade hon att butiken flyttats från gården.

– Jag har ju en butik idag på våran gård där vi bor. Men vi öppnar butik i en ny lokal på gården där vi bodde innan. När jag och Jocke träffades i Bonde söker fru bodde vi på en annan gård och på den gården har det byggts en helt ny byggnad nu, så vi flyttar in med butiken där, berättade hon då.

I en video på Carolines Youtube-kanal visar hon upp den nybyggda butiken och att det är en hel del som ska renoveras. Som tur ligger inte den nya butiken alltför långt ifrån deras gård.

Annons

– För er som inte har besökt oss någon gång så ligger den nya butiken här och vi bor där. Så det är bara typ en kilometer mellan gårdarna, berättade hon i videon.

Och i somras blev renoveringen till slut klar och Caroline kunde äntligen inviga sin nya butik.

Carolines tuffa besked – tvingas ställa in

Efter att renoveringen nu är klar och hösten och vintern närmar sig med stormsteg planerade Caroline att ha ett digitalt event på Instagram för visa upp lite nyheter som kommit in i butiken, men nu kommer beskedet att hon tvingas ställa in eventet.

”Idag vaknar jag upp utan röst. Helt galet. Har hostat bort den. Därav skjuter vi upp vår glittriga partylive med @kejbertconcept till nästa tisdag.”, skriver Caroline på sin Instagram.

Caroline ställer in eventet.

Foto: TV4, INSTAGRAM

Annons