Caroline Kejbert om stödet från följarna efter insikten om Instagram

Caroline och Joacim

Caroline Kejbert har blivit en stor influencer – men på senaste tiden har det tagit stopp för henne.
Nu förklarar Bonde söker fru-profilen läget för följarna.

Caroline Kejbert blev känd då hon medverkade i Bonde söker fru 2017 när hon fann kärleken i bonden Joacim Rickling.

Idag lever de tillsammans och är aktiva på sociala medier, där Caroline har blivit riktigt stor. Caroline har tidigare berättat för Hänt om sitt jobb och att hon har skonats från näthat.

– Jag får typ en rysning så fort jag svarar på den frågan för jag är rädd att det ska ändras, men vi är så sjukt skonade från alla elakheter. Just nu när du säger det kan jag inte ens komma på när jag fick min senaste elaka kommentar. Och det är helt fantastiskt. Jag är så glad för det, sa hon då och fortsatte:

LÄS MER: TV4:s panikändring inför nya Bonde söker fru

– Jag är dessutom extremt tacksam för det eftersom jag just nu är ganska dålig på att dela med mig. För det handlar ju om att ge och ta. Jag vet ju att följarna förväntar sig att jag ska lägga upp och sådär och jag kan tänka mig att det blir lite irritation om jag inte lägger upp något. Men jag har min trogna skara som följer mig och jag försöker svara på så många som möjligt.

Caroline Kejberts ord sorgen

Nu berättar Caroline Kejbert om en ledsam insikt, hon har nämligen tappat inspirationen till att uppdatera sina sociala medier-konton. Hon har tidigare delat med sig av det och därefter fått fint stöd från sina följare, som hon nu tackar för.

”Fina ni! Jag vill bara kika in önska er en fin lördagkväll och tacka så enormt för alla fina direktmeddelanden som ni skickar till mig just nu. Jag har berättat i story att jag tappat inspirationen lite över vad jag ska dela med mig av här på min sida och jag har blivit totalt överöst med kärleksfull pepp och fina ord”, skriver hon och fortsätter:

”Vill bara säga att jag uppskattar era meddelanden så enormt och att ni gör mig varm i hela hjärtat. Ni är riktiga lyckopiller”, skriver hon följt av en hjärtemoji.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts beslut om att visa dottern Wilda på sociala medier

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts kärlekslycka med Joacim Rickling – efter beslutet på gården

SENASTE NYTT!