LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert stoppas av lagen: ”Så mycket prövningar”

15 mar, 2024 
Caroline Kejbert öppnade sin klädbutik mitt under pandemin, så man kan minst sagt säga att hon kämpat i motvind.
Nu berättar hon för Hänt om bakslagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Nu börjar det äntligen kännas som att våren är på gång här i Sverige och det betyder: nytt vår-mode och massa shopping!

Det här är Caroline Kejbert, 34, väl medveten om. Sedan några år tillbaka driver hon ju sin otroligt uppskattade gårdsbutik Kejbert concept som säljer kläder för tjejer.

Caroline blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Bonde söker fru 2017 där hon fann kärleken i bonden Joacim Rickling, 32. Sedan dess har mycket hänt och idag är butiken i full rulle.

Caroline Kejberts lycka: ”Mycket färger”

Men det har verkligen inte varit en dans på rosor.

När Hänt når Caroline berättar hon om att det börjar bli bättre, men man ska inte sticka under stol med att det varit tufft.

– Det går bra, nu kliver vi ju in i en period där försäljningen är lite roligare på något vis. Det är mycket färger, det är klänningar och på det viset. Du vet, folk planerar vårfester och sådant, det är alltid kul när vi går från en period till en annan, säger hon och fortsätter:

Annons

– Och nu har vi varit i en lite tung period tycker jag. Vi märker alltid av att det stagnerar lite när vi går från en årstid till en annan, man själv vet ju inte heller vad man skulle införskaffa i sin garderob. För ena dagen snöar det och regnar och andra dagen är det vårkänslor.

Caroline Kejbert om bakslagen med klädbutiken

Har ni märkt av inflationen?

– Alltså det är lite svårt att svara på. För jag öppnade ju min butik mitt under pandemin, i september 2020 slog jag upp dörrarna. Då var det "pandemi-lagen" och vi fick bara ta in fyra tjejer i stöten, säger Caroline till Hänt och fortsätter:

– Alltså vi har haft så mycket prövningar sedan vi öppnade.

Caroline sammanfattar hur tiden varit:

– Först var det ju corona och alla dess regler. Därefter kom kriget som påverkade en hel del med inflationen och räntorna. Så jag vet inte riktigt vad jag ska svara, vi har ändå haft en ganska kontinuerlig försäljning ändå.

Går det runt då? Ni går inte med minus?

– Nej nej precis.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons