LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejberts lycka – nu kan hon äntligen berätta om hemligheten

16 feb, 2024 
Maria Broberg
Caroline Kejbert träffade Joacim Rickling i Bonde söker fru.
Bondeparet har varit tillsammans sedan 2017 och har två barn ihop.
Nu berättar Caroline på sin blogg om en hemlighet som hon undanhållit från sina läsare.
Annons
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert, 34, träffade sin Joacim Rickling i Bonde söker fru 2017. Idag bor paret på en gård utanför Enköping, och tillsammans har de döttrarna Wilda och Molly.

Caroline delar öppet med sig om vardagslivet med Joacim och hennes barn på hennes blogg. Nu skriver hon om en hemlighet som hon länge har undanhållit från läsarna...

Caroline Kejbert om hemligheten: ”Jag vågade inte berätta”

I ett inlägg på sin blogg berättar Caroline Kejbert om en hemlighet som hon ännu inte vågat dela med sig till sina läsare. I inlägget skriver hon:

"Jag vågade inte berätta för speciellt många att jag skulle åka Engelbrektsloppet i söndags. Jag var lite rädd tror jag, att jag inte skulle prestera så som jag ville, eller ens klara det? Jag har haft två veckor bakom mig med förkylning för min egen del och därefter vabb och även att Jocke har svart sjuk – detta har gjort det svårt för mig att få till träningen enligt mitt träningsschema. Eller ja, jag har knappt tränat alls, bara några enstaka pass. Detta fick mig att tvivla på om jag faktiskt var redo för 6 mil – 6 ganska tuffa mil vill jag tillägga."

Annons

Caroline åkte nämligen Engelbrektsloppet under söndagen som är Sveriges näst längsta långlopp på skidor.

Caroline Kejberts mål för framtiden: ’’Säkrat upp’’

Trots att Engelbrektsloppet ingår i En Svensk klassiker har Caroline Kejbert även planer på att åka Vasaloppet i mars.

"Jag ser detta som ett långt träningspass innan Vasaloppet och det känns på något vis bra att jag har fått känna på hur min kropp reagerar på att vara ute i spåret länge", skriver Caroline på bloggen.

En svensk klassiker, även kallat "klassikern", är kombinationen av fyra stora svenska långlopp. När man har fullföljt dessa fyra lopp under en period av 12 månader får man ett diplom för sina prestationer. Något som Caroline Kejbert hart som mål att uppnå.

Kejbert delar även med sig om lyckan på sin Instagram och följarna är minst sagt imponerande och öser in med komplimanger till Caroline!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons