LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert om hur relationen till Joacim ändrades – efter barnen

24 dec, 2023 
Linn Seipel
caroline kejbert och joacim rickling
Kärlekssagan mellan Caroline Kejbert och Joacim Rickling kom att bli en av Bonde söker frus mest följda.
Bondeparet har varit tillsammans sedan 2017 – nu berättar Caroline om hur relationen ändrats över åren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Emanuels dom mot David Batra som julvärd: ”Han kan funka som Kalle Anka”Brand logo
Jan Emanuels dom mot David Batra som julvärd: ”Han kan funka som Kalle Anka”

Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, blev kända för svenska folket då de fann fann kärleken i varandra under 2017 års säsong av Bonde söker fru. Sedan dess har paret inte bara hunnit flytta ihop (och renoverat flera hus!) – de har också fått döttrarna Wilda och Molly, födda 2019 respektive 2022.

På parets sociala medier får vi följa deras vardag som småbarnsföräldrar. Caroline Kejbert har utöver det en blogg på sajten Mama, där hon berättar om sitt liv på gården.

Bonde-Caroline Kejbert: Det har räddat min och Joacims relation

Nyss lade hon ut ett inlägg där hon svarade på en fråga hon menar att hon får ofta – hur hon och Joacim trots två barn och så mycket att stå i – håller gnistan i relationen vid liv.

Annons

”Den här frågan får vi ganska ofta och svaret är alltid detsamma. Kommunikation! Jag tycker att det är otroligt viktigt i en relation”.

Hon berättar vidare att något hon tycker är riktigt dumt är när man håller saker för sig själv i en relation. Där en av parterna sedan kommer och säger ”jag har känt så här ett tag”. Hon fortsätter berätta:

”Då har man alltså gått och trampat utan att berätta hur man känner, och så har det gått så långt att det inte går att rädda. Då har man inte givit sin partner en chans ens en gång att göra något åt det, eller försöka rädda relationen.”

Caroline Kejbert om livet på gården med Joacim Rickling – efter barnen

Att prata med varandra om problem är således något som gör att hon och Joacim håller sams. I samma inlägg berättar hon att de för att sätta färg på vardagen, också brukar ha fredagsmys-middagar mitt i veckan.

Hon menar att det är viktigt att inte sluta uppskatta varandras sällskap.

”Livet ändras ju, speciellt när man får barn. Man går från att bara ha ögonen för varandra till att barnen kommer i absolut första hand.”, skriver hon vidare.

FOTO: TV4 Play

Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och BabbenBrand logo
Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Babben
Annons