LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bondeparets nya hus skapar starka reaktioner – detaljen som chockar

31 okt, 2023 
Linn Seipel
caroline kejbert joacim rickling bondeparets nya hus
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling gick nyligen ut med att de köpt nytt hus!
Nu visar de upp en detalj i torpet på Öland som förvirrar följarna rejält.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fruBrand logo
Här uppstår stel stämning på dejten i Bonde söker fru

Ett av programmet Bonde söker frus mest älskade par Caroline Kejbert, 34, och Joacim Rickling, 32, har fortsatt synas i offentligheten på olika sätt. Sedan inspelningen tog slut år 2017 har mycket hänt för kärleksduvorna. Nu har de varit tillsammans i sju år, och hunnit få döttrarna Wilda, 5, och Molly, 2.

Det är konstant full rulle för bondeparet, som förutom att sköta gård och familj under året också renoverat Joacims gamla hus – som han och Caroline bodde i innan de renoverade Tuna gård.

”Som ni säkert har sett så befinner vi oss äntligen på norra Öland igen. Varför så sent på året kanske någon undrar…?! – Jo för att vi ÄNTLIGEN har köpt oss en liten stuga! ”Efter att ha tittat på tomter i några år så fick vi ett erbjudandet om att köpa den lilla gulliga röda stugan med vita knutar. Vilken glädje för familjen som älskar att spendera tid under sommaren här, och bara ett stenkast från flickornas mormor & morfars sommarhus! Hoppas att ni vill följa våran renovering av stugan – Öringen” , skrev de då i inlägget.

Annons

Bondeparets nya hus – detaljen som förvirrar följarna

Uppdateringar från renoveringen har redan börjat komma, och i ett nyligen publicerat inlägg var det en detalj som fick flera att reagera. De ska utöver sovrum, kök, badrum och myshörna – nämligen ha ett kassavalv mitt i huset.

joacim rickling ritning torpet ölan

”Kassavalv låter spännande”, skriver en följare.

”Går det inte att göra om kassavalvet till badrum?”, undrar en annan.

”Kassavalv? Vad är det ens och varför finns det i ett litet torp?”, frågar sig en tredje.

”Kassavalv..?”, skriver en fjärde med en emoji som rycker på axlarna.

Därför uppdaterar bondeparet inte sin Youtube-kanal

Många gillar att följa bondeparets vardag, så pass mycket att TV4 beslutade att ge dem en egen tv-serie, med samma namn. Bondeparet verkar dock tyvärr inte att få någon fortsättning i dagsläget.

Annons

Stundvis har de istället varit aktiva på sin egen Youtube-kanal, något de tyvärr inte heller uppdaterar på längre. När en följare för ett tag sen ställde frågan svarade Caroline Kejbert så här:

”Åh, vi hann helt enkelt inte med. Det var så roligt men svårt att få ihop med en liten Molly (som var nyfödd då) och vårbruk och öppning av ny butik på det. Hoppas känna att det finns mer tid längre fram.”

Vi kan verkligen förstå att tiden är knapp, med allt ni har för er. Vi får nöja oss med era sociala medier för nu!

Annons