LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Joacim Ricklings dystra besked med Caroline – blir inget mer

14 sep, 2023 
CAROLINE KEJBERT, JOACIM RICKLING
I TV4-serien Bondeparet fick vi följa Caroline Kejbert och Joacim Rickling i deras liv och renovering av huset. Men hur blir det med fler säsonger?
Nu berättar Joacim hur det ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmetBrand logo
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmet

Bonde-paret Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Sedan inspelningarna har mycket hänt. Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och de har fått döttrarna Wilda och Molly ihop.

Paret fick sin första dotter år 2019 och nästan exakt på dagen tre år senare kom barn nummer två till världen. Då berättade Caroline om den stora glädjen över att ha fått utöka familjen ytterligare.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline på plattformen.

Vid sidan av familjelivet har Caroline och Joacim fullt upp. Paret driver bland annat en gårdsbutik och de renoverar mer än gärna saker och ting.

Annons

Joacim Ricklings nya besked om Bondeparet

Men att Caroline och Joacim blev älskade av svenska folket råder det inga tvivel om. Efter deras medverkan i Bonde söker fru startade de en Youtube-kanal där vi fick följa deras resa ihop.

Vi fick även se dem i serien Bondeparet på TV4. Men nu har det gått några år sedan senaste avsnittet sändes och under en frågestund på Instagram får Joacim frågan om hur det egentligen ligger till med programmet.

”När blir det fler avsnitt av Bondeparet?”, undrar en följare.

”Det var galet kul men dygnet har för få timmar! Kanske om TV4 ringer och frågar om en tredje säsong.”, svarar Joacim.

JOACIM RICKLING

Tuffa tiden för TV4 – kanalens svar

Om TV4 slår en pling återstår att se. Men den senaste tiden har TV4 gått ut med att det är tuffa tider och att de måste lägga upp ett sparpaket. Detta har lett till att flera stora program har lagts på is. Några av dem är Let's dance, Talang, Biggest loser, Wild kids, Karl Fredrik på Österlen samt Parlamentet.

Annons

Anledningen till slopningen av programmen har att göra med sparpaketet och låga tittarsiffror. Men enligt TV4 kan tittarna förvänta sig samma stora utbud och kvalité.

– Vi har precis lanserat nya TV4 Play där vi numera även har C Mores fantastiska innehåll i en och samma tjänst vilket gör att TV4 har ett större och bredare utbud av innehåll än någonsin tidigare. Vi kommer att fortsätta bygga vår position utifrån vårt svenska innehåll med alltifrån Nyheterna, Nyhetsmorgon och Efter fem till våra stora underhållnings- och realityprogram som Sveriges mästerkock, Masked Singer och Bonde söker fru, säger kanaldirektören Fredrik Arefalk till TV4.

FOTO: TV4

Annons