ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings chockavslöjande – har köpt nytt hus

28 okt, 2023 
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru.
Nu visar de upp lyckan – de har köpt ett nytt hus!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

Bonde-paret Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och de har idag även döttrarna Wilda, 4, och Molly, 1, ihop.

I skrivande stund är de bosatta på en gård strax utanför Uppsala, men nu kan familjen bekräfta att de har införskaffat sig ett helt nytt hus!

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har köpt ett nytt hus: ”Äntligen”

Det är på sin Instagram som Caroline och Joacim i ett gemensamt inlägg avslöjar nyheten.

Annons

”Som ni säkert har sett så befinner vi oss äntligen på norra Öland igen. Varför så sent på året kanske någon undrar…?! – Jo för att vi ÄNTLIGEN har köpt oss en liten stuga!”, skriver de i inlägget och fortsätter:

”Efter att ha tittat på tomter i några år så fick vi ett erbjudandet om att köpa den lilla gulliga röda stugan med vita knutar. Vilken glädje för familjen som älskar att spendera tid under sommaren här, och bara ett stenkast från flickornas mormor & morfars sommarhus! Hoppas att ni vill följa våran renovering av stugan – Öringen”

I inlägget avslöjar de dessutom att de ska renovera den nya stugan.

Annons

Caroline Kejberts egna ord om nya inköpet – det ska renoveras

När Hänt når Caroline strax efter att de gått ut med beskedet berättar hon mer detaljer om renoveringen.

I ett meddelande till Hänt skriver Caroline:

”Vi har börjat att göra ett badrum då detta inte fanns i huset men sen kommer vi att göra resten av huset. Set finns ett fint loft där vi ska fixa så vi kan ha fyra sovplatser. Kommer såklart dela med oss av resan i våra kanaler.”

FOTO: Instagram / Privat

Annons