Caroline Kejbert om förändringen efter dotterns födsel

Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev föräldrar till en dotter förra vintern.
I samband med Wildas ettårsdag berättar Bonde söker fru-profilen om livsförändringen.
– Allt blev till det bättre, skriver hon.
Annons

För två år sedan sökte och fann Joacim Rickling, 28, kärleken under inspelningen av Bonde söker fru. Det var brevskrivaren Caroline Kejbert, 30, som hade fångat hans hjärta och idag bor de tillsammans på Joacims släktgård.

Annons

Det har hänt en hel del i parets liv sedan de medverkade i dejtingsåpan. De fick sin alldeles egna realityserie, Bondeparet, som visades på TV4 play, och förra året föddes deras första barn, dottern Wilda.

I december fick tittarna se Joacim och Caroline i Bonde söker fru – vad hände sedan? då programledaren Linda Lindorff, 47, besöker dem på gården. Paret avslöjade bland annat att planen egentligen inte var att bilda familj så fort men att det bara kändes rätt.

Annons

– Vi kanske inte ville ha barn just då men att känslorna till barn växer fram när man träffar den rätta, så tror jag att det är, sa Caroline till Linda Lindorff.

Därför skjuts bröllopet upp

Eftersom programmet heter just Bonde söker fru frågade programledaren paret om de har planer på ett bröllop. Det verkar dock som att varken Caroline eller Joacim har bråttom med att bli äkta makar.

– Skulle han gå ned på knä idag då skulle jag säga ja utan att blinka, absolut, så han kan känna sig trygg med det. Men när vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, sa Caroline.

Joacim Rickling berättade att han har en dröm om att dottern Wilda ska bära in ringarna i kyrkan och att de då måste vänta ett par år.

Annons

Caroline Kejbert om familjelyckan

I fredags fyllde parets dotter hela ett år. På Instagram story kan man se att det vankas kalas på gården under helgen och i ett inlägg berättar Caroline Kejbert om hur Wilda har förändrat deras liv totalt.

”Vår älskade Wilda – ett år idag!”, skriver hon och fortsätter:

”För ett år sedan kom du till oss och inget blev sig längre likt, allt blev till det bättre och vi älskar dig mer än ord kan beskriva”.

Annons

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…