Caroline Kejbert om återföreningen med Joacim Rickling

Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Caroline Kejbert och Joacim Rickling bor tillsammans på Tuna gård.
Nu avslöjar Bonde söker fru-profilen pausen och återföreningen med pojkvännen.
Annons

Det var i Bonde söker fru som Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28, fann varandra. Sedan dess har flyttat ihop samt fått sitt första barn, dottern Wilda, 1. De har även haft sin alldeles egna realityserie, Bondeparet, som visades på TV4 play.

Annons

Joacim och Caroline har dock beslutat sig för att vänta med förlovning och giftermål, vilket de berättade för Hänt förra våren.

– Vi är så uppfyllda med kärlek som det är redan nu, så det är ingenting vi känner att vi har jättebråttom med och ingenting vi känner att vi behöver bevisa heller för varandra, utan vi har det ju väldigt bra som vi har det idag, sa Caroline då.

Joacim och Carolines glädjebesked

Bondeparet har ett annat väldigt stort projekt igång. För ett par veckor sedan avslöjade de att de ska öppna en gårdsbutik.

Annons

– Jag har alltid drömt om att ha en butik. Jag är ju utbildad civilingenjör och haft siktet på det egentligen. Men under alla år som jag har studerat har jag faktiskt jobbat med kläder på ett eller annat sätt, har Caroline sagt till Hänt.

I höst slår paret upp dörrarna till den nya butiken. Där kommer kunderna hitta det mesta inom dammode, som kläder, skor och smycken.

”Konceptet är egentligen – en butik full av saker jag älskar!”, skrev Caroline på Instagram nyligen.

Caroline Kejbert om återföreningen

På sin Instagram story avslöjar Caroline Kejbert nu att hon och pojkvännen har varit utan varandra i ett par dagar. Det är i samband med återföreningen som hon berättar om pausen.

Annons

”Så trött efter en heldag i solen… men nu laddar vi upp inför midsommar! Och bäst av allt – min Joacim Rickling är hemma igen efter ett par dagar borta”, skriver Bonde söker fru-profilen.

Var Joacim har varit avslöjar Caroline inte och på hans Instagram-konto finns det inga inlägg som skvallrar om var han hållit hus. Men nu är Joacim alltså tillbaka på släktgården med familjen.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…