Caroline Kejbert avslöjar detaljen om kommande förlossningen

Caroline Kejbert

I somras meddelade Caroline Kejbert och Joacim Rickling att de väntar sitt andra barn.
Nu avslöjar Bonde söker fru-profilen nya detaljer inför kommande förlossningen.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades under inspelningarna utav TV4:s succéprogram, Bonde söker fru, 2017.

Under programmets gång uppstod starka känslor mellan dem, och när sedan inspelningarna var över fanns det ingen tvekan om att det skulle fortsätta ses även efter programmet.

Idag bor paret tillsammans med dottern Wilda på en gård utanför Öresundsbro i Uppland.

När Hänt talade med Caroline förra året berättade influencern att hon och Joacim inte hade några planer på att skaffa fler barn inom den närmaste tiden.

– Just nu har det liksom inte funnits något annat i våra huvuden än Wilda. Och vi älskar ju henne så det gör ont, så allt fokus ligger ju på henne. Vårt liv kretsar ju liksom kring henne så just nu är det bara jättekonstig känsla att tänka att det ska finnas en till, sade hon då.

Så blir julkalendern En hederlig jul med familjen Knyckertz

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra barn

Men fler barn verkar det bli för bonde-paret. I somras meddelade paret att de väntar sitt andra barn. Caroline Kejbert valde sedan att gå ut på Instagram och berätta om gravidlyckan.

29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanlig har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du fått nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev hon i inlägget.

Då beräknas Caroline och Joacim få sitt andra barn

I ett nytt inlägg på Instagram berättar influencern nu att det nu återstår nio veckor innan den beräknade förlossningen.

Du och jag. Ibland blir jag påmind om hur galet det är att våra vägar möttes 2017 och hur glad jag är över det. Idag är vi en familj om tre, om 9 veckor beräknas vi vara fyra”, skriver Caroline Kejbert.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings avslöjande om Carina och Erik Bergs ekonomi

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos relation med Lance Hedmans ex-fästmö Emilia Lantz

FOTO: Karin Törnblad/TT, Caroline Kejbert/Instagram

Senaste nytt