Caroline Grane från "Svenska Hollywoodfruar": "Spelar roll om jag köper en väska för 42 000 kronor"

Caroline Grane från "Svenska Hollywoodfruar" älskar att shoppa. Men frågan är om det inte har gått lite väl långt?

Handväskorna är Hollywoodfrun Caroline Granes, 36, bebisar!

– Jag är shopoholic, ibland tappar man begreppen, säger den nya Hollywoodfrun till Nöjesbladet.

Av de miljarder kronor som Caroline tjänar som fastighetsmäklare budgeterar hon ungefär 2 miljoner till shopping. Det är bara lyxmärken såklart! Det skulle inte falla stjärnmäklaren in att shoppa på H&M.

Svenskan pendlar mellan New York, där hon jobbar med barndomsvännen tillika kändismäklaren Fredrik Eklund, 37, och Los Angeles. Ibland syns hon i Fredriks realityshow Million Dollar Listing New York och nu tar hon plats jämte Gunilla Persson, 56, och de andra blondinerna i “Svenska Hollywoodfruar” på TV3.

"Jag är en shopoholic", säger Caroline. Foto: IBL

“Jag är en shopoholic”, säger Caroline. Foto: IBL

Caroline misstänker att det galna shoppingintresset kommer att sticka i ögonen på tv-tittarna.

– Om jag säljer en trerumslägenhet för fem miljoner dollar (42 miljoner kronor), vad spelar det då för roll om man köper en väska för 5 000 dollar (42 000 kronor). Det är ju bara månadsavgiften för den lägenheten. Men samtidigt, jag säljer en livsstil och då förväntar sig också mina kunder att jag ska leva på ett visst sätt och föra mig på ett visst sätt. Jag ska både vara kunnig och se representativ ut, säger hon.

Men pengarna har hon inte fått utan slit.

– Jag har inte vunnit på lotto. Jag sitter inte hemma och rullar tummarna medan pengarna rullar in. Det är stenhård konkurrens i mäklarbranschen och jag jobbar hårt. Ibland går det bra, andra gånger går det inte som man vill.

Caroline ser sig själv som en förebild för unga tjejer.

– Jag tycker att det behövs lyftas fram mer snygga, framgångsrika, smarta tjejer som har båda fötterna på jorden. Som inte bara är på tv och plutar med läpparna och är dåliga förebilder, säger hon till Hänt Extra.

Andra läser:

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: ”Cancern är tillbaka”

Aina Lesse: ”Jag är sjukt nöjd med mina tuttar”

Våren är äntligen här – Madde och Leonore lekte i parken