Författarens drömbröllop: "Kunde inte bli bättre"

I helgen var det dags för författaren Carolina Neurath att få sin Niclas Engsäll. Och det blev minst sagt ett storslaget bröllop på Österlen.

Författaren, ekonomijournalisten och SVT:s nya ankare i ”Morgonstudion”, Carolina Neurath, 31, börjar sitt nya jobb den 28 augusti. Bara ett par veckor innan passade hon på att knyta hymens band med sin kärlek Niclas Engsäll, 41. Det ägde nyligen rum på brudgummens pappas gård i Simrishamn i Skåne med mängder av vänner på plats.

– Vi kommer att göra något stort och roligt av bröllopet, vi älskar att ha fester, förklarade Carolina innan och poängterade att de vill fokusera på vänkretsen och inte så mycket på släkten…

Och roligt och festligt blev det minsann. Brudparet kom ridande på varsin ståtlig häst till vigseln och under själva akten sjöng Maria Andersson från Sahara Hotnights.

Bland de övriga gästerna märktes bland andra Anitha Schulman, 39, tv-profilen Cissi Wallin, 32, skådespelerskan Moa Gammel, 36, och Jessica Wahlgren, 42, som även stylade och sminkade bruden.

Bröllopsmiddagen intogs i ett orangeri på gården och när alla gäster satt på plats sprang brudparet in till hög musik och dansade och klappade händerna innan Niclas slängde upp Carolina på sin axel och gjorde ett imponerande ”Let’s dance”-lyft till gästernas stora jubel.

Ett av de mest uppskattade inslagen under middagen var när Carolina överraskade alla, inklusive sin nyblivne make, med att sjunga Lill Lindfors ”En sån karl” med specialskriven text tillägnad Niclas.

– Det var det härligaste och roligaste bröllopet jag varit på någonsin, säger en av gästerna till Hänt.

Efter middagen blev det fest i poolhuset, något som slutade med att bruden Carolina och bland andra Anitha Schulman hoppade i poolen med klänningarna på sig!

– Det känns fantastiskt. Vi hade världens roligaste bröllop. Det kunde inte bli bättre, säger Carolina till Hänt dagen efter.

Som sagt, de ville ha ett roligt bröllop och det fick de minsann!

Niclas Engsäll var tidigare gift med inredningsexperten Andrea Brodin, 40, som numera är tillsammans med Chris O’Neills, 43, bäste vän Cederic Notz. Tillsammans har de barnen Ivar, 8, och Diana, 10.

Niclas och Carolina har dottern Judith, 3.

Läs också: Se bilderna från Kenzas bröllop – ”Gråter fortfarande”

Läs också: TV4-profilernas hemliga bröllop – vännerna visste ingenting

Foto: Instagram, IBL