LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilernas hemliga bröllop – vännerna visste ingenting

13 jul, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
TV4-profilerna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har varit gifta i fem år. Men något få vet om är att deras bröllop inte alls gick enligt de planer de först hade, hela ceremonin skedde i hemlighet.
Annons

Det femte stoppet för Hänt’s reportrar Jonna och Johanna på deras turné blev Rönö strax utanför Söderköping där Tv4-profilerna och de äkta makarna Anders Pihlblad, 49, och Henrik Alsterdal, 37, har sitt sommarhus. Paret har varit gifta sedan 2013 och bröllopet var väldigt spontant för dem då de i grunden hade delade meningar kring hur det skulle gå till.

 – Jag kände såhär, vi ska ha ett jättestort bröllop med jättemycket folk. Så pratade vi om det i flera år och förlovade var vi ju liksom, men till sist blev det du och jag och våra bästa kompisar på Mallorca, säger Anders.

– Det blev jättebra och superfint, inflikar Henrik.

Henrik var den som var emot ett stort bröllop, han tycker inte om att vara festens mittpunkt.

– Jag klarar av att vara i tv och så för då pratar jag till en kamera, men att vara festföremål det har jag väldigt svårt för. Jag firar aldrig min födelsedag till exempel. Och jag känner att hade det blivit ett stort bröllop med typ 100 pers då hade jag bara varit stressad över att alla andra ska ha det bra och jag hade inte kunnat njuta av ett sånt bröllop tror jag, berättar Henrik och fortsätter:

  Så jag sa att vi kan gifta oss men då sticker vi iväg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Henrik och Anders lyckades till slut enas om sitt bröllop.

Och vidare planerat var bröllopet inte, utan det hela började med att paret fick en förfrågan av sina bästa vänner om att följa med till Palma.

Annons

– Då bokade vi resan och sen började vi fundera på om det fanns svenska kyrkan där, så vi började googla och kolla och helt plötsligt hade vi bokat en tid, säger Anders.

Detta blev en överraskning även för vännerna de reste med. De hade ingen aning om att de skulle få bli vittnen vid Anders och Henriks bröllop.

– Vi sa till våra kompisar bara några dagar innan vi skulle åka att vi hade bokat in en aktivitet på tisdagen och sa att det vore schyst om de hade skjorta med sig. När de ifrågasatte berättade vi att det var en lite religiös ceremoni, och då fattade de ju, berättar Anders.

– Så de bokade ett jättefint bord på en restaurang till oss på kvällen, det var supermysig.

Trots att bröllopet inte var enligt de planer som paret smed från början är de nöjda med hur det blev till slut. Men de är ändå villiga att ge det en ny chans.

– Förnya våra löften, ja det skulle vi kunna göra, men då måste vi komma i samma kläder, avslutar Henrik.

Hemma hos Henrik Alsterdal och Anders PihlbladBrand logo
Hemma hos Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad

FOTO: Ibl

Annons