Carolina Gynnings vändning efter tuffa perioden: ”För mycket”

Carolina Gynning om relationen med döttrarna
Det blev alldeles för mycket jobb och Carolina Gynning kände att utbrändheten var nära.
Nu berättar hon för Hänt om hur livet gjort en tvär vändning sedan dess
Annons

Tv-personligheten och konstnären Carolina Gynning, 41, har berättat i sin podd Gynning & Berg – Hittar sig själva om hur hon arbetat alldeles för mycket på sistone.

– Jag har ju ett sjukt hektiskt jobb, säger hon i podden och fortsätter:

Annons

– Problemet är att innan hade jag bestämt att jag skulle vara tre dagar i studion och två dagar ute och flaxa, typ flaxa och göra podd, flaxa för intervjuer eller så. Men sedan helt plötsligt denna terminen blev det mest ut och flaxa hela tiden. Aldrig att komma hem och tillbaka och landa i mig själv.

I podden förklarar hon hur hon känt av att hon är påväg att bli utbränd, då hon inte känner att hon hinner med allt hon tar sig an.

Annons

– Jag ska va superwoman och göra två intervjuer eller två poddavsnitt hela tiden, men jag måste lugna ner mig, säger hon och tillägger:

– Alla som följer mig vet ju att jag hade behövt klona mig själv. Jag hade behövt vara i alla fall tre. En som kan vara supermamma hemma med barnen, en som kan måla tavlorna och en som kan hålla på med tv och de grejerna.

Får energi på Ibiza

När Hänt träffar Carolina Gynning på galapremiären av musikalen Snövit på Göta Lejon i Stockholm berättar hon hur hon mår idag.

– Det är jätte, jättebra idag, konstaterar hon.

Hur är det med utbrändheten som du pratat om i din podd?

– Det kände jag där innan. Sedan åkte jag till Ibiza och då blev det bra igen. Jag kände att jag var väldigt trött innan det, jag hade jobbat alldeles för mycket då. Men sedan är det sådär… när du får ett break på två veckor så brukar det ordna upp sig.

Annons

Att Carolina även fick ha med sina två döttrar på semestern gjorde att det kändes ännu bättre i mammahjärtat.

– Så genom det får jag med energi. När jag får vara mer med mina tjejer, och då fick jag vara jättemycket med mina tjejer. För det är ju det där att jag saknar dem så mycket. Det är jobbigt med varannan vecka. Nu fick jag ”catch up time”.

I våras träffade hon Viktor Philipson, 33, och tyckte uppstod. Carolina och Viktor blev snabbt ett par och verkar väldigt kära – vilket hon bekräftar.

– Allt är jättebra, jag är så kär i min kille.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Jimmy Wixtröm

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…