Carolina Gynnings tuffa familjekamp efter nya beslutet

Carolina Gynning, Viktor Philipson
Carolina Gynning har fullt upp just nu och kan inte vara tillsammans med sina barn eller pojkvännen.
Nu berättar tv-profilen om sorgen i att tvingas vara borta från sina kära.
– Vill bara åka hem, skriver hon.
Annons

För ett år sedan avslöjade tv-profilen Carolina Gynning, 41, att hon träffat kärleken på nytt i Viktor Philipson, 33. Paret verkar trivas väldigt bra tillsammans och Viktor har även en fin relation till Carolinas döttrar, Alicia och Adele, som hon har sedan en tidigare relation.

Annons

Carolina och Viktor har varit öppna med att de skulle vilja skaffa gemensamma barn. Att lyckas bli gravida har dock varit svårare än paret hade tänkt sig. I podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som Carolina Gynning har tillsammans med Carina Berg, 41, har hon berättat om den tuffa kampen.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad, sa hon i podcasten.

Annons

Carolinas nya karrärbesked

Den senaste tiden har Carolina haft många bollar i luften och en hel del jobb framför sig. Tidigare i mars avslöjade att hon ska återvända till skådespeleriet.

”Jag kan avslöja att jag fått en roll i Ruben Östlunds nya film ”Triangle of Sadness” min första inspelningsdag är på fredag och drygt två veckor framåt. Jag ser verkligen fram emot att få skådespela igen. Jag har saknat den kreativa delen av mitt liv”, skrev Carolina i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har Carolina Gynning tillbringat en stor del av sin tid i Trollhättan, där filmen spelas in.

Nya orden om familjekampen

Trots att Carolina är väldigt exalterad över att vara med i filmen är det inte helt enkelt att vara borta från familjen, något hon berättar öppet i ett nytt inlägg på Instagram.

Annons

”Jag är en människa som känner av alla energier runt mig och just nu är det jobbigt att vara såhär känslig. Vill bara åka hem till mina barn men jag måste göra mitt jobb klart här i Trollhättan”, skriver hon.

De senaste dagarna har nyhetsflödet dominerats av artiklar om spridningen av Coronaviruset och det verkar som att det är detta som har gjort att Carolina saknar familjen extra mycket.

”Jag känner verkligen att dessa tider får en att inse vad som verkligen betyder något för mig. Min familj mina nära vänner och mina barn och Nichti, vill bara hålla om er! Till alla er som följer mig, vi är i en jobbig tid just nu, och vi måste ta lärdom av detta”.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…