Carolina Gynnings stora kärlekslycka med Viktor Philipson

Carolina Gynning och Viktor Philipson
Carolina Gynning och Viktor Philipson blev tillsammans förra våren.
Nu berättar tv-profilen om lyckan med pojkvännen.
– Många fler ska det bli, skriver hon.
Annons

Tv-profilen Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 33, har varit ett par i ett år. Efter att de offentliggjorde sin kärlekslycka har fansen fått se dem umgås en hel del, både på tu man hand men även tillsammans med Carolinas döttrar Alicia och Adele, som hon har sedan en tidigare relation.

Annons

Carolina har vid flera tillfällen pratat om sina starka känslor för pojkvännen och det låter som att hon verkligen har träffat sin drömman. Paret har även varit öppna med att de gärna vill ha barn ihop men att lyckas bli gravida har inte varit helt enkelt, vilket Carolina har berättat om i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg.

Annons

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad, sa hon i podden.

Carolina Gynnings familjekamp

Trots att vardagen inte alltid är en dans på rosor syns det tydligt att Carolina och Viktor har väldigt roligt ihop. De senaste veckorna har tv-profilen haft fullt upp med att spela in en långfilm och därför har hon tvingats vara borta från både sina döttrar och pojkvännen. I ett inlägg på Instagram berättar Carolina om saknaden.

Annons

”Jag känner verkligen att dessa tider får en att inse vad som verkligen betyder något för mig. Min familj mina nära vänner och mina barn och Nichti, vill bara hålla om er!”, skriver Carolina, som ofta kallar Viktor Philipson för ”Nichti”.

Kärleksorden till Viktor Philipson

I ett nytt inlägg på Instagram skriver Carolina återigen om pojkvännen, detta med anledning av att de firar ett år som par.

”1 år idag med min älskling Viktor Philipson. Och många fler ska det bli. Älskar dig”, skriver Carolina Gynning intill ett bildspel på dem två.

I kommentarsfältet hyllar följarna Viktor och Carolinas kärlek.

”Så glad för er skull! Väl värda”, skriver en person.

”Önskar er en fortsatt massa lika härliga år tillsammans”, hälsar en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…