Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings starka ord om uppbrottet: ”Kan inte förändra det"

20 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Carolina Gynning skriver om uppbrottet från Alexander Lydecker.
Det har inte ens gått två månader sedan Carolina Gynning meddelade att hon och Alexander Lydecker separerar. Nu har hon lagt upp ett starkt inlägg på Instagram som får följarna att tro att det handlar om uppbrottet.
Annons

Det var i början av mars i år som Carolina Gynning, 39, meddelade på sin Instagram att hon och sambon Alexander Lydecker, 35, valt att gå skilda vägar efter åtta år tillsammans.

– Vi kände att det var dags att berätta detta nu, då var det ett beslut som vi tog. En separation händer ju bara och den kan ju hända när man är superaktuell eller inte aktuell, sa hon till Hänt.

Nu, en och en halv månad senare, har Carolina Gynning lagt ut ett inlägg som leder tankarna till hennes uppbrott. På Instagram skriver hon att hon har släppt taget om något i sitt liv, utan att nämna exakt vad det gäller.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“En av de lyckligaste stunderna i livet är när du hittar modet att släppa taget om det som du inte kan förändra”, skriver hon.

I kommentarsfältet hyllas tv-profilen av sina följare och får massor av kärleksfulla och stöttande kommentarer. Många menar att de inspireras av Carolina för att själva våga släppa saker som de vill gå vidare från.

Annons

“Var stark”, skriver en.

“Kämpa på fina du”, skriver en annan.

“Tänk vad ont det gör ändå, hur man pendlar mellan ”vad har jag gjort” till att försöka vila i sin egen tro och sitt val”, skriver en tredje.

“Det behövs en stark, klok och modig person som du för att komma dit  Hade önskat ha samma styrka och mod att våga släppa vissa saker som inte leder någonstans. Tack för inspirationen!”, skriver en fjärde.

Carolina Gynning har barnen Alicia, 6, och Adele, 4, tillsammans med Alexander Lydecker.

FOTO: IBL, Instagram

Annons