LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Efter uppbrottet – Carolina Gynnings nya jobb: "Jag var helt i chock"

16 mar, 2018 
Lina Arvidsson
Kort efter uppbrottet från sambon Alexander gör Carolina Gynning comeback i tv-rutan efter flera års frånvaro. Det nya jobbet som programledare bjöd henne på en hel del överraskningar. "Jag var helt i chock", säger hon.
Annons

Carolina Gynning, 39, är trippelt aktuell. Snart är det premiär på tv-serierna “Lingonligan” och “Torpederna” där Gynning är med som skådespelare.

Dessutom är hon ny programledare för “Exen berättar allt“, “Ex om the beach” efterprogram.

Carolina Gynning har själv varit med i “Big Brother” som hon vann 2004. Men dokusåpan “Ex on the beach” var hon inte bekant med.

– Jag hade aldrig sett programmet när jag fick frågan, men fick se några avsnitt och kände bara “åh herregud”. Jag var helt i chock av allt hånglande och supande, säger hon till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att de förekom en del sex och supande i “Big Brother” tycker Gynning inte att det är i närheten av hur det är i “Ex on the beach”.

– Nej, det var helt annorlunda. Det framstår som rena barnleken om man tittar på det här. Det går inte ens att jämföra, säger hon.

På Instagram skriver Carolina Gynning dessutom en varning till sina följare.

“Wooooow så mycket drama och galenskap! Ni kan inte missa detta, varning för galet material”, skriver hon.

Annons

Gynning har synts i tv många gånger under åren. Nu är det dock några år sedan hon axlade programledarrollen. 2009 ledde hon “Sommarkrysset” med Carina Berg som hon också arbetat med under tv-programmet “Stjärnor på is“. Nu menar Gynning att åren har gjort henne till en bättre programledare.

– Jag är mycket tryggare i mig själv och jag har mer pondus. Jag skiter i att hela studion är full av folk och att jag ska leverera en påa. Idag har jag den pondusen att jag skiter i vad andra tycker och tänker och det är väldigt skönt, säger Carolina Gynning.

https://www.instagram.com/p/BgVsTb5BFgN/?hl=sv&taken-by=carolinagynning

FOTO: Instagram, IBL

Annons