LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings sorg efter händelsen med exet och dottern

27 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Carolina Gynnings tårar efter händelsen med exet alexander lydecker: ”Bröt ihop”
Carolina Gynning och exet Alexander Lydecker bröt upp i mars förra året. Carolina har sedan dess en ny pojkvän, Viktor Philipson. Men en händelse med exet och äldsta dottern väckte sorgen på nytt. ”Jag bara grät bakom mina stora svarta solglasögon”, säger Carolina Gynning.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

Det har gått 1.5 år sedan Carolina Gynning, 40, och exet Alexander Lydecker, 39, gick skilda vägar. Paret har döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5, tillsammans.

Efter separationen från Alexander Lydecker har Carolina Gynning varit öppen med hur den har påverkat henne. Det jobbigaste har varit att vara ifrån sina barn.

”Gå ut och ha kul Carolina … move on … men jag kan inte jag är ledsen. Så ledsen. Jag vill inte leva såhär min värsta mardröm. Tiden läker alla sår … men jag vill inte vänja mig vid att vara utan er. Mina älskade barn, skrev Carolina Gynning på Instagram i våras när barnen skulle åka till sin pappa.

Sedan dess har Carolina hittat kärleken igen i Viktor Philipson, 33.

Trots att saker och ting börjar ordna sig berättar hon nu om att det fortfarande finns en sorg över att relationen med Alexander sprack.

Grät på skolgården

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättar Carolina Gynning för parhästen Carina Berg, 41, att hon precis varit på äldsta dotterns första skoldag – tillsammans med sitt ex.

Annons

Och mitt i dotterns nervositet över första skoldagen bröt Carolina ihop.

– Det är så där när man ska stå med sitt ex och göra sådana där grejer. Hon börjar skolan. Jag blir så gråtig. Jag bara grät bakom mina stora svarta solglasögon, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Nu är ju Alexander jättelycklig med en ny flickvän och jag är det med en ny pojkvän. Men det är ändå det här med familjen, att den är splittrad och här står vi nu. Det finns en sån sorglig bild i det. När man också ser alla andra föräldrar som står där runtomkring. Plus att lillan är rädd och ska börja skolan. Det blir så mycket känslor. Jag kände att jag bröt ihop där på skolgården.

FOTO: TT

Annons