Carolina Gynnings förändring efter nya kärleksavslöjandet

Carolina Gynning om förändringen efter kärlekslyckan.
Carolina Gynning och exet Alexander Lydecker avslutade sin relation för drygt ett år sedan. I april avslöjade Carolina att hon funnit kärleken i miljonärssonen Viktor Philipson. Nu visar hon upp sin stora förändring efter kärlekslyckan.
Annons

Carolina Gynning, 40, och exet Alexander Lydecker, 38, gick skilda vägar för drygt ett år sedan. Paret har döttrarna Alicia, 6, och Adele, 4, tillsammans. Efter skilsmässan från Alexander har Carolina Gynning varit öppen med hur separationen har påverkat henne. Framför allt tycker hon det är svårt att vara från sin barn.

Efter uppbrottet har Carolina Gynning sina barn varannan vecka. På Instagram skrev hon om sorgen.

Annons
Annons

”Riktig skitdag för mig idag, jag saknar mina barn som ska till A idag. Jag gosade med dem imorse i sängen burrade in mitt huvud mellan deras varma kroppar. Så mycket kärlek. Allt jag lever för. Jag valde att bli mamma för att jag vill vara med mina barn alla sekunder av deras liv. Nu får jag inte vara det, sitter fem hus bort och funderar över vad dem gör nu”, skrev hon och fortsatte:

”Gå ut och ha kul Carolina … move on … men jag kan inte jag är ledsen. Så ledsen. Jag vill inte leva såhär min värsta mardröm. Tiden läker alla sår … men jag vill inte vänja mig vid att vara utan er. Mina älskade barn”.

Carolina Gynning och exet Alexander Lydecker.
Separationen från Alexander Lydecker var tuff för Carolina. I åtta år var de ett par. FOTO: TT/Karin Törnblom

I höstas dejtade Carolina Gynning modellen Mathias Bergh, 32, en relation som snart tog slut. Sedan dess har Carolina Gynning öppet delat med sin av ditt dejtingliv. Hon har under våren gett ledtrådar om en ny kärlek.

Annons

I podcasten Gynning och Berg hittar sig själv berättade Carolina Gynning att hon träffat en speciell person.

– Jag är så jävla kär att jag gå på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade hon i podden.

Carolina har gjort förändringar

I slutet av april dök Carolina Gynning upp på röda mattan till Unicef-galan, Världens viktigaste kväll – och roligaste kväll, med sin nya pojkvän, Viktor Philipson, 33.

Annons

Hon delade också med sig av en bild på dem båda, inringade av ett rosa hjärta, på Instagram story.

Nu har Carolina Gynning delat med sig av ytterligare detaljer från sitt liv – efter det stora kärleksavslöjandet. På sin Instagram story har hon lagt upp två bilder som visar en utseendeförändring hon har gjort.

På en av bilderna visar hon upp sin nya hårfärg.

Oj, lite blondare”, skriver hon till bilden.

Annons

På den andra bilden visar hon upp en ny tatuering på handleden.

Och ny tatuering”, skriver hon.

På Instagram story visar Caroline Gynning upp nya tatueringen.
På Instagram story visar Carolina Gynning upp sin nya tatuering, som hon skaffat efter avslöjandet om den nya relationen. FOTO: Instagram

FOTO: Karin Törnblom / TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…