Carolina Gynning visar upp nya pojkvännen Viktor Philipson

Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson
Carolina Gynning visar nu upp nya pojkvännen för första gången. Vid hennes sida på onsdagens Unicef-galan fanns miljonärssonen Viktor Philipson, 33.
Annons

Carolina Gynning, 40, bryter äntligen tystnaden om nya kärleken. Under onsdagskvällen kom hon till den direktsända Unicef-galan “Världens viktigaste kväll – och roligaste kväll” sida vid sida med nya pojkvännen Viktor Philipson, 33.

Annons

Viktor är son till miljonären Aje Philipson, 76, som även är nära vän med kungen. Under 70-talet räknades familjen Philipson som en av Sveriges rikaste.

För några veckor sedan avslöjade Carolina Gynning att hon dejtade någon, men var samtidigt hemlighetsfull om vem mannen i fråga var.

– Jag är så jävla kär att jag gå på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade hon i podcasten “Gynning och Berg hittar sig själva”.

Annons

Därefter har hon hintat om att de fortsatt träffas och har visat små glimtar av kärleken.

Under onsdagskvällen delade Carolina Gynning med sig av en bild som visade hela pojkvännen Viktor Philipson. Runt dem har hon målat ett rosa hjärta.

Carolina Gynnings första bild med pojkvännen Viktor Philipson
Carolina Gynnings första bild med pojkvännen Viktor Philipson.

För drygt ett år sedan gick Carolina Gynning skilda vägar med sambon Alexander Lydecker, som hon har två döttrar tillsammans med.

För några månader sedan har hon även haft en kortare romans med supermodellen Mathias Berg, 32.

Annons

FOTO: Karin Törnblom / TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…