LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings rädsla – öppnar upp efter uppbrottet

03 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Carolina Gynning öppnar upp om att känna sig otillräcklig efter separationen med Alexander Lybecker.
Separationen med Alexander Lydecker tog hårt på Carolina Gynning och först nu börjar hon känna ett lugn efter sorgen. Men hjärnspökena finns kvar där ändå.
Annons

Det har varit en tuff tid för Carolina Gynning, 39, efter uppbrottet med Alexander Lydecker, 37, i mars. Efter separationen har Carolina öppnat upp om sina känslor på sin blogg. Hon har berättat om sorgen, tårarna och kampen om att lära känna sig själv som singel igen.

För några veckor sedan verkade det dock som Carolina hade hittat en väg ut ur ledsamheten och sorgen. Hon skrev då på sin blogg att hon hittat någons slags balans i livet och att hon inte längre faller ner i sina dippar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Någon slags acceptans över att läget är som det är. Finns inget att göra. Surrender, kanske världens bästa ord”.

Men nu öppnar hon återigen upp på bloggen och berättar att hon fortfarande inte mår så bra. Att allt inte är så stabilt som det kanske kan se ut.

”De sista veckorna har jag känt mig lugn, det har varit skönt att uppfyllas av denna känsla då det tidigare varit panik inom mig. Lugn men också värdelös, jag har känt mig otillräcklig som mamma. Otillräcklig i jobbet, hela tiden glömt att svara på ett mail eller posta en bild. Taggad på träningen och sedan bara tappat allt när jag fått ont i halsen”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Den här negativa känslan äter upp mina tankar mitt liv, min tid. Till slut orkar jag inte göra något. Tankarna blir så intensiva och kraven på mig själv bara växer utan att jag orkar fylla dem”.

Carolina skriver att hon känner sig själv och vet att hon ”är såhär”, men att hon ibland skulle vilja vila från de där tankarna.

”Jag vill visa på ett bakom fasaden döljer sig massvis med mörker och rädsla. Och jag är inte rädd för att skriva om den. I kväll kände jag att jag var tvungen”.

Foto: IBL

Annons