Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning berättar sanningen om uppbrottet: "Bara gråter och gråter"

11 jun, 2018 
Malin Ljung
Carolina Gynnings sorg efter uppbrottet från Alexander
Nu berättar Carolina Gynning sanningen om uppbrottet från Alexander, och vädjar om råd från sina läsare.
Annons

Det var i början av mars som Carolina Gynning, 39, och sambon Alexander Lydecker, 35, berättade att de gjort slut. Efter åtta år tillsammans valde de att gå skilda vägar.

Tre månader efter avslöjandet öppnar Gynning upp om sorgen och kampen att finna sig själv i det nyblivna singellivet. Tårarna har varit många och tv-profilen tycker att det är extra tungt att det inte känns bättre trots att tiden går.

“Vårt förhållande hade varit skit länge så det var mer eller mindre på tiden att vi separerade. Men det gör ju inte saken enklare tydligen. Jag trodde att jag skulle flyga högt över ängarna istället kändes det som att jag kraschlandade med ett flygplan ut från ett berg. Jag har mått fruktansvärt dålig,känt mig misslyckad. Tagit på mig skulden själv när det verkligen inte bara är en person som gör att en relation kraschar”, skriver hon på bloggen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Utåt sett på sociala medier har Carolina Gynning visat upp en lycklig fasad. Bland annat har hon skaffat en liten hund till sig och döttrarna. Men nu berättar hon att allt inte är så bra som det verkat, och nu har hon än en gång blivit ledsen över att livet blev som det blev.

“Jag bara gråter och gråter. Tur att det är soligt ute så att jag kommer undan med att dra på solglasögon vart jag än går. Bakom mina solglasögon där faller tårarna. Gråter för allt, påminns om saker. Tror att mitt beslut var felaktigt”, skriver hon.

Carolina skriver att hon fortfarande tror på sin egen styrka och att hon snart ska må bättre i den nya vardagen. Samtidigt ber hon sina läsare om råd.

“Snälla ni som gått igenom en separation med små barn gå in och kommentera. Jag behöver ert stöd och vill läsa om det ni känt”.

FOTO: Ibl, Stella

 

Annons