Carolina Gynnings oro efter upptäckten i sin gravidkamp

Carolina Gynnings oro efter upptäckten i sin gravidkamp
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson drömmer om att få ett gemensamt barn.
Men efter negativa besked talar nu Carolina ut om oron och stressen hon känner, och som dessutom fått henne att ändra om sitt liv helt.
– Nu när man är över 40 verkar det vara kört känns det som, säger hon i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.
Annons

Under våren träffade Carolina Gynning, 40, kärleken Viktor Philipson, 33, och de två har knappast hymlat med att de är upp över öronen förälskade.

– Jag är väldigt kär i min nya kille. Eller nya och nya, vi har varit tillsammans i nästan sex månader nu. Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är de viktigaste, berättade Gynning i augusti för Hänt.

I slutet av sommaren meddelade dessutom paret att de planerar att skaffa ett litet kärleksbarn.

Annons

Men i det nya avsnittet av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva erkänner Carolina Gynning att de hittills inte lyckats, och det faktumet får henne att må dåligt.

Annons

– Jag tycker att det är en jäkla stress, säger hon ärligt i samtalet med vännen Carina Berg, 41.

Gynnings gravidoro: ”En jäkla stress”

Carolina Gynning beskriver hur hon så gärna vill ha ett barn med Viktor, samtidigt känner hon en oro över att hon är 40 år och att det är bevisat att åldern kan försvåra möjligheten att bli gravid. Framför allt när hon jämför med att 20-åriga tjejer har mer tid på sig att bli gravida.

– Så har man själv något år, det är klart man känner en jäkla stress inför det.

Gynning berättar att oron gjort att hon börjat modifiera sina vardagsbestyr för att eventuellt öka chansen att bli gravid. Bland annat drar hon ned på mängden träning i samband med ägglossning, men trots det har det inte givit resultat. Och nu vädjar hon till lyssnarna om hjälp.

Carolina Gynning och Viktor Philipson sommaren 2019
Carolina och Viktor hoppas att de ska få ett gemensamt kärleksbarn.
Annons

– Jag har fått en stress nu och jag vill fråga alla där ute vad jag kan göra, säger Carolina Gynning och fortsätter upplägget kring ägglossning:

– Då kör jag samlaget där för att förhoppningsvis kunna befrukta det där lilla ägget under tre fyra-dagar. Men man tror varje gång att ”nu, nu sitter det”. Men fan aldrig. Nu när man är över 40 verkar det vara kört känns det som, säger hon.

De kommande veckorna efter ägglossning har Gynning börjat dra ner på mängden träning, detta på grund av oron att den fysiska ansträngningen kanske försvårar själva befruktningen.

”Jag blir ändå inte gravid”

Samtidigt gör bristen på träning att hon inte mår bra, Carolina beskriver att hon tänker alldeles för mycket under de veckorna på vad som kanske behöver undvikas.

– Problemet är att nu blir min träning lidande och då blir arg och ledsen över det. Och jag blir ändå inte gravid! Så då ska jag bli ledsen över att stickan visar negativt och att jag inte fått träna ordentligt. Det blir en ond cirkel, säger hon.

Annons

I podcasten erkänner Carolina att de inte försökt särskilt länge att bli gravida, men att stressen redan finns i henne.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller.

Carolina Gynning har döttrarna Alicia och Adele sedan tidigare med exet Alexander Lydecker.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmor/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…