Carolina Gynnings ord om tiden efter uppbrottet från Viktor Philipson

Carolina Gynnings tystnad.
Carolina Gynning och ex-pojkvännen Viktor Philipson gick skilda vägar i början av juni.
Vad som fick dem att gå i sär är inte riktigt klart, men något som är solklart är hur Carolina Gynning mår nu efter uppbrottet och vad hon fokuserar på.
– Framtiden ser väldigt ljus ut. Jag fokuserar på saker som jag verkligen mår bra av, säger Carolina Gynning till Hänt i en intervju.
Annons

I början av juni kom det plötsliga beskedet att konstnären Carolina Gynning, 41, och den sju år yngre pojkvännen Viktor Philipson, 34, valt att gå skilda vägar.

Carolina har nu istället valt att lägga större fokus på sig själv och sina döttrar Adele, 8, och Alicia, 6. Och hon har inget negativt att säga om Viktor, utan för Aftonbladet har hon tidigare berättat att de har haft en fantastisk relation och att han alltid kommer att ha en stor del av hennes hjärta.

”Först var jag lite ledsen”

Att ta sig ur ett uppbrott är inte alltid det enklaste, dock något som Carolina Gynning verkar hantera fint.

Annons

Just nu är hon högaktuell som programledare för Dplays Exen berättar allt, vilket är ett följeprogram till Celebrity Ex on the beach 2020, där alla medverkande får prata ut om säsongen.

Annons

– Jag leder ju det igen och jag tycker det är skitkul för att jag tycker årets program är ännu bättre än vad det brukar vara, säger Carolina Gynning till Hänt i en intervju och fortsätter:

– Först var jag lite ledsen när det först inte skulle bli av för jag tycker ju det är skitkul att leda det där programmet. Men sen hörde de ändå av sig tillslut och så blev det ju av ändå!

Carolina Gynning på Elle-galan 2020
Carolina Gynning dyker upp vackrare än någonsin på ELLE-galan 2020. FOTO: Eero Hannukainen/TT

Men där slutar inte roligheterna för Gynning. Efter uppbrottet har hon en hel del planer på gång, däribland resor, jobb, träning och filminspelning!

– Jag håller ju på att spela in film. Ruben Östlunds nya som heter Triangle of sadness. Vi spelade ju in i två veckor och sen kom corona, så de har ju fått flytta fram hela produktionen till september, avslöjar Gynning för Hänt och fortsätter med ett annat glädjande besked:

– Men framtiden ser fantastisk ut. Jag älskar ju Ibiza och nu öppnar de äntligen upp igen. Så jag har två veckor planerade till att börja med att åka dit! Så det känner jätteskönt. Jag ska bara ner dit och vila upp mig.

Annons
Allt om Carolina Gynning
FOTO: TT

Gynnings ord om framtiden

Vad Gynning fokuserar på för att må bra är just de saker som hon vet med all säkerhet att hon faktiskt mår bra av.

– Framtiden ser väldigt ljus ut. Jag fokuserar på saker som jag verkligen mår bra av och det är ju träning, mina barn och mitt jobb. Jag är ju en passionerad entreprenör och konstnär, så det är mitt liv liksom, min livsstil, säger Carolina Gynning till Hänt och avslutar med:

– Jag fokuserar på att bygga mina företag och på att rida. Jag kämpar jävligt hårt. Det krävs ju blod, svett och tårar för att nå framgång.

Så är det, och det har Carolina Gynning om någon verkligen förstått!

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…