Carolina Gynnings nya utseendeförändring: ”Riktigt snyggt”

Carolina Gynning.
Carolina Gynning har genom åren gjort en rad olika förändringar med sitt utseende.
Bland annat har hon visat upp nya tatueringar och nya hårfärger.
Nu har hon återigen förändrat sin look.
Annons

Carolina Gynning, 41, har ständigt många järn i elden. Sedan hon slog igenom i dokusåpan Big brother 2004 har hon hunnit med en hel del och idag kan hon titulera sig som både konstnär och programledare. Utöver det är hon en flitig användare av Instagram och skriver då och då på sin blogg.

Annons

Nyligen startade Carolina Gynning även en Youtube-kanal där hon nu uppdaterar med nya videor titt som tätt. På Youtube-kanalen visar hon upp sitt liv med pojkvännen Viktor Philipson, 33, och barnen Alicia och Adele, som hon har med ex-pojkvännen Alexander Lydecker, 39.

Carolina Gynning har länge varit ett känt ansikte och genom åren har hon gjort flertalet utseendeförändringar. Hon har varit blond, brunett och har alltid varit öppen med att hon gjort flera skönhetsingrepp. Bland annat har hon fyllt läpparna och förstorat brösten. Bröstimplantaten tog hon ut 2007 under  stort medieuppbåd där allt dokumenterades. Och strax efter hon fyllde 40 bestämde hon sig även för att sluta med injektioner.

Annons

Ingen mer botox eller panik över rynkor”, skrev hon i ett inlägg på bloggen.

Kortare längd på håret

Under en längre period har Carolina Gynning synts i ett långt, blont svall – vilket har varit möjligt på grund av hårförlängning. Men nu är det slut med den saken. Det meddelade Carolina Gynning i en rad foton på sin Instagram story.

”Nytt år nytt hår!!! Inga fler extensions”, skriver hon till en av bilderna.

Carolina Gynning.
2020 års look för Carolina Gynning.

Carolina Gynnings nya look är en axellång page. Men den blonda nyansen har hon behållt. I ett nytt inlägg på Instagram visar hon upp den nya frisyren, som tas väl emot av följarna.

Annons

”Snygg frisyr!!!!!!!!!!”, skriver en.

”Du klär i nya frisyren”, skriver en annan.

”Håret är riktigt snyggt!”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Cecilia Liljeton, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…