Carolina Gynnings nya ord om dottern Adele

Carolina Gynning
Carolina Gynning har några tuffa månader bakom sig.
Nu delar hon med sig av kärlekslyckan med dottern Adele.
"Du gick din egen väg redan som 2 åring", skriver Carolina på Instagram.
Annons

Det var nästan exakt ett år sedan som tv-profilen, konstnären och författaren Carolina Gynning, 41, avslöjade att hon träffat sin stora kärlek i kungavännen Viktor Philipsson, 33. Sedan dess ha paret varit oskiljaktiga och på sociala medier visar de ofta upp kärlekslyckan för sina följare.

Annons

– Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är det viktigaste, har Carolina sagt om känslorna för pojkvännen till Hänt.

Men den senaste tiden har inte bara varit en dans på rosor för de nyförälskade. Flera gånger har Carolina talat öppet om att paret försöker få barn – och tuffa känslorna kring att inte bli gravid.

Annons

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad, sa hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med vännen Carina Berg, 41.

Gick skilda vägar

Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele som hon fick tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker. Carolina och Alexander var ett par i åtta år innan de 2018 i ett gemensamt meddelande berättade att de valt att gå skilda vägar.

Jag och Alexander har gemensamt bestämt oss för att gå skilda vägar. Det är tungt att ta sig igenom en separation men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt. Vi kommer fortsätta att umgås tillsammans som vänner.” , skrev Carolina på Instagram då och fortsatte med att understryka att Alexander är en fantastisk pappa för deras två gemensamma döttrar.

Annons

Fina orden till dottern

Trots att Carolina sällan pratar om sina döttrar i offentliga sammanhang väljer tv-profilen nu att hylla Adele på sexårsdagen.

“Idag blir du 6 år min vilda vidunderliga dotter. Ingen är så vild som du. Du gick din egen väg redan som 2 åring. Envis som få men med ett megastort hjärta. Jag älskar dig Adele min lilla äventyrare! Din väg ska bli så spännande att följa puss mamma”, skriver Carolina på Instagram till ett bildspel med dottern. 

Nu haglar gratulationerna in i Carolinas kommentarsfält och följarna verkar hålla med om att Adele är en väldigt speciell liten tjej.

Annons

“Åh kommer ihåg poddavsnittet när Carina berättade att nån hade sagt till henne ‘åh vilken fin teckning, kanske du kan bli konstnär som mamma’ och hon bestämt svarade ‘Jag ÄR konstnär’, hon verkar så härlig!! Grattis Adele!”

FOTO: TT/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…