LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings kaos med familjen – till sjukhuset med Vilda

09 mar, 2024 
Linn Seipel
carolina gynning viktor philipsson
Carolina Gynning och hennes familj har stött på flera motgångar den senaste tiden.
Nu talar hon ut om den besvärliga perioden – och oron för lilla Vilda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Mångsysslaren Carolina Gynning, 45, lever tillsammans med sina barn och sedan ett tag tillbaka också pojkvännen Viktor Philipson. Då de bor på en 1800-tals herrgård, har Carolina tidigare uttalat hur tacksam hon är att få hjälp med sysslorna på gården.

– Då är det så bra att jag har en sån himla bra kille som kan hjälpa till mycket. Så det känns jättebra, sade hon nyligen till Expressen och fortsatte:

– Nu bor vi mer eller mindre tillsammans faktiskt.

Med Viktor har Carolina dottern Vilda, 2, tillsammans med. Från en tidigare relation har hon även döttrarna Adele, 9, och Alicia, 11. Länge levde paret som särbos, men så är inte fallet nu. De har dock en lägenhet i centrala Stockholm där de kan övernatta på tu man hand ibland.

Annons

Carolina Gynnings oro för barnen – efter familjens sjukdomskamp

Något som hade kunnat komma till användning nu – för att slippa denna sjukdomskamp familjen just nu uthärdar. Det är på sin Instagram som Carolina berättar om tuffa tiden:

”Vilken jävla hell week, började med maginfluensa för mig sen kände jag mig risig i säkert 3 dagar efter, när jag äntligen började se ljuset i tunneln var det @viktorphilipsons tur Han blev helt utslagen (ni vet ju män med förkylningar) sen som toppen av isberget blir Vilda dålig, ont i magen. Gråter hela nätterna… jag e sååå trött.”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Hade de två stora tjejerna två dagar denna veckan oxå och kände hur jag inte räcker till. Alltid någon som har ont nånstans alltid någon som behöver tröstas alltid någons rygg som behöver klias eller nån liten som behöver en trygg famn. Och mitt i är man själv. Kvinnan den STARKA hemmets mittpunkt och drottning. Trött sliten och deppig och känner att man inte räcker till. Så jag är väldigt glad att denna veckan är slut. Var precis på Ekerös vårdcentral med Vilda och de konstaterade iallafall att hon inte hade något allvarligt, SKÖNT. Blir alltid så orolig!”

FOTO: Robert Eklund/TT, TV4

Annons