LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning bekräftar flytten – Viktor Philipson bryter upp

18 feb, 2024 
Efter flera år som särbos har nu Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipsson tagit ett stort beslut och flyttat.
– Nu bor vi mer eller mindre..., säger Carolina till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”Brand logo
Carina Berg om framtiden med Carolina Gynning: ”Vi ska skärpa oss”

Carolina Gynning, 45, trivs som fisken i vattnet på sin maffiga herrgård från 1800-talet. I över åtta år hade Carolina varit på jakt efter den perfekta gården där hon och familjen kan leva ett idylliskt liv. Och förra sommaren stod allt klart; hon hade äntligen funnit sin stora drömgård.

Gårdshuset är makalösa 295 kvadratmeter stort och det finns flera mindre hus samt en drängstuga med två rum och kök. Det finns stall samt mark på fyra hektar vilket motsvarar ungefär åtta fotbollsplaner samt flera tillhörande öar.

Carolina Gynning bekräftar flytten – stora beslutet med Viktor

Carolina bor på gården tillsammans med dottern Vilda som hon har tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson. Carolina har även döttrarna Alicia, 10, Adele, 9, från en tidigare relation.

Annons

Det är inte bara Carolina som njuter av gården, Viktor likaså. Efter flera år som särbos har paret tagit det stora beslutet att flytta ihop. Carolina uttrycker även sin stora tacksamhet till Viktor då han hjälper till mycket på gården.

– Då är det så bra att jag har en sån himla bra kille som kan hjälpa till mycket. Så det känns jättebra, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Nu bor vi mer eller mindre tillsammans faktiskt.

Tidigare har paret varit särbor. De har dock fortfarande en lägenhet i centrala Stockholm där de ibland spenderar nätter ifrån varandra.

Carolina Gynning är en stor djurvän och på gården finns det en hel drös med djur. Förutom hundar, katter och höns har de också grisar på gården. Grisarna heter Håkan och Grisela.

FOTO: TT

Annons