Carolina Gynning om beslutet med barnen inför nya kärleken Viktor

Carolina gynning om barnbeslutet med nya kärleken
Det har gått några månader sedan Carolina Gynning för första gången visade upp sin nya pojkvän, Viktor Philipson. Paret åkte på en romantisk resa till Ibiza – och pojkvännen fick också träffa Carolinas barn. Nu berättar hon om hur det gick att åka på semester med hela gänget.
Annons

Carolina Gynning, 40, avslöjade i april att hon träffat en ny pojkvän. Konstnären och tv-profilen dök upp på röda mattan med sin nya kärlek Viktor Philipson, 33. Veckorna innan kärleksavslöjandet hade hennes följare på Instagram anat att det fanns en ny man med i bilden.

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva, berättade sedan Carolina Gynning för parhästen Carina Berg om nya pojkvännen.

Annons

– Jag är så jävla kär att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade Carolina Gynning i podden.

Annons

Efter att hon gjort förhållandet offentligt åkte paret på en härlig kärleksresa till Ibiza, där Carolina också har en lägenhet.

”Jag och Viktor drog till Ibiza för några dagar sedan. Jag ville visa honom mitt Ibiza. Det hemliga i norr. Han älskar det. Jag visste det. Vi har det helt fantastiskt. Vi njuter av allt. We belong here”, skrev hon då på sin blogg.

Paret har också varit på Ibiza med barnen, Alicia och Adele, som Carolina Gynning har från sin relation med exet Alexander Lydecker, 38.

I veckans avsnitt av Gynning & Berg hittar sig själva berättar Carolina om hur det gick när barnen skulle tillbringa en hel semester med hennes nya pojkvän.

– Det har gått så jävla bra! Viktor är den mest chillade personen i världen, så det spelar ingen roll om hela huset är upp och ner och barnen drar honom i håret och släpar honom längs golvet. Han skrattar och tycker det är kul. Han är så jävla gullig, säger Carolina Gynning i podden.

Få ihop de olika rollerna

Men trots att allt går bra med Viktor Philipson och barnen känner Carolina att den nya situationen inte är helt lätt.

Annons

– Jag känner så här: jag är inte tillräcklig för min kille, och jag är inte heller tillräcklig för barnen. Jag har konstant dåligt samvete, säger Carolina Gynning.

Känslan blir extra svår när barnen vill att hon ska sova inne hos dem, medan Carolina själv vill sova med sin pojkvän.

Detta är något som även Carina Berg kan känna igen sig i.

– Jag tror att det handlar om att få ihop de här väldigt olika rollerna som man har, men att det måste få ta tid, säger Carina Berg och fortsätter:

– För du är ju Gynning, den psykotiskt förälskade flickvännen med honom. Sen är ju du mamma, och dina flickor är vana att ha dig till hundra procent.

Carolina Gynning menar också att hon klarat av den svåra omställningen med barnen och ny pojkvän just för att hon pratat så mycket om sina känslor.

Annons

– Jag pratar hela tiden rakt ut om vad jag känner. Jag säger hela tiden, nu känner mamma så här, till barnen, och nu känner jag så här, till Viktor. Jag hela tiden lättar mitt hjärta och då blir ju allting mycket, mycket lättare. Och det är verkligen mitt tips till alla där er där hemma som sitter i samma situation just nu. Berätta bara hela tiden vad du känner så blir det mycket bättre, säger Carolina Gynning.

FOTO: TT/Eero Hannukainen , TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…