Carolina Gynning och Viktor Philipsson är ett par – igen

Carolina Gynning och Viktor Philipsson är ett par – igen
Det var bara två månader sedan tv-profilen Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipsson meddelade att de gått skilda vägar.
Nu avslöjar paret att de återigen har hittat tillbaka till varandra.
"Det finns bara en av oss", skriver Viktor i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.
Annons

Efter två månader isär har mångsysslaren Carolina Gynning, 41, och hennes Viktor Philipsson, 34, återigen hittat tillbaka till varandra. I varsitt kärleksfullt inlägg på Instagram avslöjar dem att de är ett par.

Annons

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, säger Gynning till Expressen.

Det var förra sommaren som Carolina och Viktor för första gången syntes tillsammans på röda mattan och kort därefter bekräftade Carolina att hon hittat kärleken i sin egen podd Gynning & Berg – Hittar sig själva.

Annons

– Det är väldigt nytt, men jag är så jävla kär. Jag är så jävla kär Berg, så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var ”love at first sight”. Vi hånglade efter typ en timme, sa hon då.

Viktor Philipsons ord om återföreningen

Men så i början på juni kom den tråkiga nyheten att Carolina och Viktor valt att gå skilda vägar. Redan då berättade Carolina dock att hennes känslor gentemot ex-pojkvännen förblev de samma och att hon hoppades på att de skulle kunna hitta tillbaka till varandra någon dag. Det fanns ingen dramatisk orsak bakom uppbrottet utan relationen hade enligt Carolina utvecklat sig till en stark vänskapsrelation.

Därför är det kanske inte så konstigt att ingen höjde på ögonbrynen när Carolina ju längre in i sommaren vi kom började ses tillsammans med Viktor allt mer frekvent. Inte minst tillsammans med hans familj. Viktor är nämligen son till Aje Philipsson och därmed bonusson till tv- och podcast-profilen Bathina Philipsson – en person som Carolina under relationen med Viktor byggt ett nära band med.

Annons

Men efter att ha deltagit under en familjemiddag tidigare i veckan väljer nu alltså både Viktor och Carolina att gå ut med den stora nyheten att de återigen är ett par.

“Det finns bara en av oss”, skriver Viktor till en bild på honom själv och flickvännen i ett inlägg på Instagram.

“Vi ska fira kärleken”

För Expressen berättar Carolina att det tillfälliga uppbrottet känns som en naturlig del av relationen med Viktor och att de båda två behövde tiden isär för att kunna samla sina tankar.

– Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint, säger hon till tidningen.

Annons

Carolina och Viktor har tidigare berättat om sina storslagna planer tillsammans och separationen verkar inte ha lyckats sätta stopp för dem.

– Vi har faktiskt rätt mycket planer tillsammans. Vi tänker satsa hårt på vår Youtube-kanal. Sen har både jag och Viktor en massa egna projekt. Men vi kommer jobba ihop och göra mycket spännande saker. Vi kommer att åka till Ibiza och Marbella och ha det härligt tillsammans. Vi ska fira kärleken, säger Carolina Gynning.

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…