Carolina Gynning avslöjar okända relationen till P. Diddy

Carolina Gynning avslöjar okända relationen till P. Diddy
Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning har levt ett fartfyllt liv.
Nu avslöjar hon detaljen om sitt förflutna som chockar podcast-kollegan Carina Berg.
Carolina har nämligen en okänd relation till en stor världsstjärna.
Annons

Carolina Gynning, 41, och Carina Berg, 42, driver tillsammans den framgångsrika podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. Vecka efter vecka får lyssnarna ta del av uppdateringar från deras liv och allmänna tankar kring livets alla frågor.

Annons

Även om de ofta öppnar upp om personliga delar av sina liv så har Carolina ännu inte valt att kommentera sitt uppbrott med Viktor Philipson, 34, i podcasten. Carolina och Viktor blev tillsammans för cirka ett år sedan och har flitigt delat med sig av sin relation i offentligheten. Sedan Carolina började med Youtube har fasen kunnat få en helt ny inblick i hennes och familjens liv.

Ex-paret hade planer på att köpa bondgård tillsammans och tidigare har Carolina även berättat att de försökt att skaffa barn ihop. Men det var tidigare i juni som Carolina plötsligt bekräftade att hon och Viktor istället beslutat sig för att bryta upp.

Annons

Därför gjorde paret slut

Någon vecka efter beskedet om att de gjort slut talade Carolina ut om uppbrottet. Hon förklarade då att hon lämnat relationen av privata skäl men att Viktor fortsatt skulle ha en stor del av hennes hjärta. Istället skulle Carolina fokusera på sig själv och sina döttrar.

Det är inte bara Carolina som har gått igenom en tuffare tid  detta år. I det nya avsnittet av podden visar det sig nämligen att även Carina har stött på problem i privatlivet – hon får nämligen inte vara ifred.

– Vet du vad jag har märkt. Det dundrar in ganska mycket nyfikna båtar in i viken. För nu har folk listat ut vart huset ligger, säger Carina i podden.

– Jag måste göra någonting åt det här känner jag för nu kommer de så nära.

Carolinas okända relation

Detta varpå Carolina visar sig ha en briljant idé. Men det är inte Carolina själv som har kommit på den utan hennes ex. Innan hon berättar om förslaget för att stoppa de nyfika båtåkarna avslöjar hon nämligen att hon haft en okänd relationen till världsstjärnan P. Diddy.

Annons

– Jag var en gång ihop med P. Diddys bästa kompis, det är ändå fräckt. Ja, vet du hur nära de där är, de stora kändisarna. Det var nästan P. Diddy, säger Carolina.

Relationen med P. Diddys bästa vän sig vara något som Carina Berg inte kände till om sin podcast-kollega. En imponerad Carina hörs nämligen förvånas av erkännandet.

P-Diddy
P. Diddy är en amerikansk rappare, musikproducent, skådespelare och skivbolagsdirektör Foto: Hubert Boesl/TT

Carolina fortsätter sedan med att förklara hur exets kompis gjort för att få vara ifred.

– Han berättade iallafall då att när man närmade sig P. Diddys hus i Miami liksom med sin paparazzi-båt eller någon slags båt eller fordon då kom det upp som en vägg av vatten. De har byggt som en fontän som var som en vägg av vatten.

Detta menar nu Carolina Gynning är ett perfekt förslag som Carina Berg skulle kunna testa när ovälkomna båtbesökare dyker upp allt för nära familjens hus.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Carolina Byrmo/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…