LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvists markering mot Bianca Ingrosso – efter frågan i Biancas

12 mar, 2023 
CAROLA HÄGGKVIST, BIANCA INGROSSO
Carola Häggkvist delar gärna med sig av allt möjligt mellan himmel och jord.
Nu kommer hon med en pik till Bianca Ingrosso – efter en viss fråga.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023Brand logo
Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023

Det har äntligen blivit dags för en ny säsong av Bianca Ingrossos talkshow BIANCA.

”Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare – en maxad 2.0-version med extra allt helt enkelt”, lovade Bianca inför säsongen.

Och hon börjar starkt. I premiäravsnittet får vi nämligen se legenden Carola Häggkvist, komikern Jonatan Unge, designern och supermodellen Kelly Gale, Hollywoodregissören David F Sandberg, Hollywoodskådespelaren Djimon Hounsou och artisten Lucianoz.

Händelsen med Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon

Det märks att Bianca trivs i sin roll som programledare och hon älskar att vara nyfiken på sina gäster. När hon gästade Nyhetsmorgon imorse tog hon i princip över vid ett tillfälle och det blev som att hon intervjuade programledaren Jenny Alversjö.

Annons

– Nu är det som att det är du som intervjuar mig!, utbrast Jenny i programmet.

Tillbaka till premiäravsnittet. Det var Carola som var Biancas första gäst att ta plats i studion och Bianca kommer snabbt in på Carolafesten – en turné i fyra delar som Carola ska visa upp. Anledningen bakom turnén är för att Carola firar 40 år sedan genombrottet med Främling.

Carolas markering till Bianca Ingrosso – efter frågorna

– Hur är du på fest?, frågar Bianca.

– Jag tycker att varenda dag egentligen är en fest. Det beror ju på vad man menar med fest?, säger Carola.

– Alltså hur är du när du är packad?, fortsätter Bianca.

– För mig är det inte fest bara. Jag kan ju stå på bordet och kasta blommor utan att vara packad, säger Carola och fortsätter:

Annons

– Alltså på turné så tänker jag på jobbet, så då blir det kanske bara ett glas, eller inte ens ett glas. Man tänker på hälsan och rösten. Jag började med något som var toppen och det är massage efter.

Något som de flesta kanske inte visste är att Biancas lillebror, Benjamin Ingrosso, tillbringade mycket tid hemma hos Carola när han var liten. Nu kommer det fram att Benjamin inte tyckte att Carola var särskilt bra på att laga mat.

– Det stämmer jättebra, säger Carola.

– Du har ingen kock som lagar mat?, undrar Bianca och då kommer Carola med piken som får både Bianca och publiken att reagera:

– Nej det har jag inte, jag tänkte det beror på vilken kille man har träffat, säger Carola och syftar förmodligen på att Biancas ex Phillipe Cohen är kock.

BIANCA TALKSHOW

FOTO: Discovery+

Annons