LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolas krav i Let's Dance: "Jag är inte lättköpt"

07 okt, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Loreen avslöjar sin hemliga kärlek – har varit ihop i tre år
Annons

Bara dagar efter att festfixaren och tv-profilen Micael Bindefeld avslöjar att han fått frågan om att vara med i Let’s dance hintar ett annat stort namn om att hon kan vara aktuell. Nämligen Carola Häggkvist, 51.

I en intervju med Aftonbladet avslöjar hon att frågan inte bara kommit en gång, utan flera. Och hon ställer sig inte helt avig till att visa sina dansmoves i TV4 under våren 2018. Men det finns ett stort orosmoment, nämligen en skada sedan förr.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har fått många förfrågningar från ”Let´s dance”. Det skulle vara en jättebra diet, men jag har problem med knät, ledbandet är av så borde operera mig först. Men det tar lång tid med rehab. Risken om jag är med och dansar är att jag får ont och inte kan göra alla rörelser. Jag hade gärna varit i bättre shape än vad jag är, säger hon.

Ett annat litet hinder på vägen är Carolas kroppskomplex, vilket hon förvisso erkänner att hon kan försöka tänka bort.

Annons

– Jag älskar ju att dansa. Sen ser ju armarna, när man blir över 50 år, inte toppen ut i tv. Samtidigt kan man bjuda på det också, att jag inte är i toppform.

Carola hintar samtidigt om hur TV4 ska lyckas värva henne som en av deltagarna. Och det handlar inte bara om klirr i kassan,

– Det är upp till dem, det beror på vad de lägger upp för deal. Jag är inte lättköpt, men jag vill inte göra något för pengar utan måste känna att det är det jag vill göra.

 

Hänt håller tummarna stenhårt för att Carolas knäproblem snabbt fixas, för vem vill inte se en av Sveriges härligaste artister i kommande Let’s dance?

FOTO: Ibl

Annons